4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Låt inte dåliga nyheter påverka dig

img_0907

Igår var en av de värsta dagarna på väldigt länge

Allt gick fel och det värsta är att efter att ha suttit i telefonkö i över 1 timma och pratat med tre olika personer så var problemet fortfarande inte löst. Klockan tickade iväg och bestie frågade om vi skulle ställa in dagen. Jag hade två val. Ställa in dagen, sitta hemma och sura eller lägga problemen åt sidan och åka iväg för att ha en rolig dag som det var planerat.

Låt inte dåliga nyheter påverka dig

Jag valde att lägga mina problem åt sidan och åka ner till Göteborg för att äta en mysig middag med en av de bästa personerna i mitt liv. Förr hade jag valt att sitta hemma och sura men jag hade gjort allt i min makt. När saker fortfarande inte löste sig då fanns det inte så mycket mer att göra. Det är en konst att klara av att lägga sina känslor åt sidan för att inte låta dom förstöra ens dag men det går. Det är naturligtvis inte lätt men mycket handlar om vilja. Jag ville inte förstöra denna dagen som vi planerat i flera veckor och verkligen sett fram emot.

Även om dagen inte alls blev som planerat så är jag glad att jag satte problemen åt sidan och nu när jag vaknade imorse så var allt löst. Tänk om jag hade valt att ställa in gårdagen. Låtit de negativa som hände på morgonen påverka mitt beslut och då missat en riktigt rolig dag tillsammans med min bästa vän. Klart att det inte alltid är lätt att vara stark och lägga jobba saker åt sidan men det går om man vill.

12 Kommentarer

 1. 6 december, 2016 / 10:31

  Tråkigt när det krånglar! Skönt du trots det kunde ut och ha en kul stund!

  • dixiwonderland
   Författare
   6 december, 2016 / 14:44

   Ja vi hade en jätte mysig dag så det var kul att vi åkte iaf 😀

 2. 6 december, 2016 / 10:57

  Hoppas ni har haft en bra eftermiddag tillsammans 🙂

 3. 6 december, 2016 / 12:22

  Du är så himla inspirerande och duktig! Heja heja! Kram

 4. 6 december, 2016 / 13:43

  Nu har jag äntligen hittat din nya blogg för jag kommer inte till den via länken på din gamla blogg! Vad bra att du la problemen åt sidan och hade det fantastiskt med din bästa istället <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   6 december, 2016 / 14:45

   dixiwonderland.com fungerar alltid 🙂 Inte svårt att komma ihåg heller 😉

 5. 6 december, 2016 / 14:21

  Härligt att du gjorde valet att umgås istället. Bra för humöret 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 december, 2016 / 14:45

   Ja man kan inte låta negativa saker påverka ens hela dag!

 6. 6 december, 2016 / 21:58

  Gjorde du rätt i att bryta allt och träffa din vän, det kan göra en på mycket bättre energi och humör. Skönt att det var löst imorse då du vakna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.