2   30
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28

Läsarfråga | Klädsel vid examen


Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar

Skulle inte du kunna tipsa om fina högtidsklänningar? jag tar examen om mindre än en månad och har knappt hittat någon jag tycker är fin. Är väldigt kräsen dock så vet inte om du kan hjälpa mig heller.

Först och främst, stort grattis till din examen! Jag har tyvärr ingen erfarenhet av examen och när jag försökte googla klädsel så fann jag faktiskt inga bra exempel. Så jag utgår ifrån hur jag själv hade tänkt om det skulle vara jag som tog examen. Att ta examen är en stor punkt i ens liv. Det ligger många år av hårt arbete och man är förmodligen väldigt förväntansfull inför nästa kapitel i livet. Jag hoppas att någon av de klänningarna som jag har hittat faller dig i smaken, om inte annat så kanske det kan ge dig inspiration till vad du kan leta efter.

Zaria Pleated Gown

Jag måste säga att jag är helt förälskad i denna röda klänningen. Det trodde ni aldrig att jag skulle säga om en röd klänning haha. Men jag tänker att en långklänning är mest passande på en examen. Sen är vi alla väldigt olika med hur mycket hud vi vill visa. Jag tycker denna är väldigt stilsäker då du inte visar någon hud alls. Men detaljerna i klänningen är så otroligt vackra så den är långt ifrån tråkig. Sen är detta en klänning som kan användas vid fler tillfällen vilket jag tycker är viktigt. Priset är också väldigt bra med tanke på hur fin klänningen är.

Aurelia Gown

Det som fångade min uppmärksamhet med denna var den snygga draperingen vid bysten. Då tyget på kjolen går rätt högt upp så skulle jag gissa på att denna klänningen även passar oss med lite mage. Det sista man vill är att något ska sitta åt så att man känner sig obekväm. Denna har korta ärmar men man kan alltid använda en snygg sjal eller finare jacka att ha över. Denna klänningen kostar under 1000 lappen vilket gör den väldigt prisvärd.

Athena Chiffon Gown

Vad får du om du tar de två översta klänningarna och slår ihop dom till en? Jo du får denna klänningen. En väldigt elegant klänning med urringning. Perfekt om man kanske vill bära ett vackert halsband. Väldigt fint med den markerade midjan.

Isobel Dress

Den sista klänningen som jag tänkte tipsa om kommer i dessa tre färgerna. En klänning som jag tycker passa bra vid många olika tillfällen. Den är i chiffong så den är tunnare men det gör också att den fungerar bra till sommarevent så som bröllop, dop eller andra festligheter. Även denna har ett väldigt bra pris och kostar under 1000 lappen.

Dela

4 Kommentarer

 1. Maria
  22 november, 2019 / 18:35

  Åh tack snälla!😍 älskade också den första klänningen i vinrött!😁 svinbra!👌👌

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2019 / 18:40

   Va roligt att du tyckte om den 😀 Va glad jag blir att inlägget var till hjälp 😍

 2. 22 november, 2019 / 19:41

  så fina 😀 den sista har jag tittat på till mina tärnor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.