0   18
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33
1   19

Långklänningar för sommaren

Innehåller reklamlänkar för Bubbleroom.se
Långklänningar för sommaren

Yasreza LS long dress | Frill Strap Dress

Jag älskar klänningar! Det är världens mest bekväma plagg. Det är det enda som jag vill ha på mig under sommaren förutom träningskläder. Det har kommit in en massa vackra klänningar och naturligtvis så vill jag dela dom med er. Jag är alltid på jakt efter fina vardagsklänningar. Men också vackra festklänningar. Båda dessa klänningarna är perfekta till vardags. Jag älskar klänningar med detaljer och de får gärna vara i vitt, blått eller rosa.

Långklänningar för sommaren

Långklänningar för sommaren

Linen Blend Dress | Lace Strap Midi Dress Blå | Lace Strap Midi Dress Vit

Den vita klänningen till vänster är så galet fint. Älskar knapparna samt fickorna. Klänningar med fickor är alltid guld värt. En perfekt vardagsklänning som funkar lika bra på landet som i stan. Den blå och den andra vita klänningen har mer detaljer i och med spetsen. Dessa hade jag haft mer åt kvällen. Om man ska ut och äta middag. Vackra långklänningar perfekta för sommaren event.

Blå | Champagne

Älskar denna klänningen! Ska du på bröllop eller dop i sommar så är detta en perfekt klänning. Älskar hur vackert skuren den är vid brösten. Är man en person som gärna vill täcka sina axlar så är detta klänningen för dig. Den har dessutom vackra detaljer i ärmarna och en öppen rygg. Min favorit är den blåa men jag är också besatt i blå klänningar. Den samlingen blir bara större och större för varje sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.