5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Kylie Cosmetics finns äntligen i Sverige!

Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar
Kylie Cosmetics finns äntligen i Sverige!

Äntligen finns Kylie Cosmetics i Sverige!

2015 lanserades Kylie Cosmetics och nu nästan 7 år senare så kommer produkterna äntligen till Sverige! Jag har beställt från både Kylie Cosmetics och Kim Kardashians märke KKW och jag är jätte nöjd. Upplever att de produkterna som jag har håller en hög kvalité.

Jag läste på Kicks instagram igår att de inte har fått in alla produkterna då det är enormt mycket produkter som måste produceras inför Europa lanseringen. Jag var snabb som bara den och gjorde en beställning. Det som är grymt med att Kicks är återförsäljare är att jag kunde använda 20% rabatt och 25 kronor rabatt när jag handlade. Inte för att jag tycker att produkterna är dyra. Tycker de har ett väldigt bra pris. Vad jag köpte får ni se nästa vecka.

Kylie Cosmetics finns äntligen i Sverige!
Kylie Cosmetics finns äntligen i Sverige!

Jag längtar tills de får in mer smink för det finns så många produkter som jag är sugen på! Från Kylie Cosmetics så har jag läpprodukter så jag vill gärna testa ögonskuggorna, highlighter osv. Nu gäller det även att vara väldigt snabb för något säger mig att produkterna kommer sälja slut väldigt fort i och med denna lanseringen. Bor du i Trollhättan så finns produkterna på Kicks i Överby. Så kul tycker jag att Trollhättan var en av de utvalda butikerna som fick in produkterna. Kommer absolut gå dit och testa produkter innan jag köper dom.

Köp produkterna här!

Smink går alltid i perioder för mig. Men det finns ju inget roligare än att få testa nya produkter som man verkligen har längtat efter! Jag följer inte Kylie online så jag vet inte om hypen är lika stor som tidigare. Men hennes läpprodukter skapade revolution på sminkmarknaden. Vad jag vet (men ta mig inte på orden) så var hennes läpprodukter de första som hade sån otrolig hållbarhet. Och när jag använder mina produkter så behöver jag aldrig förbättra på dom och det älskar jag! Kommer ni köpa något från lanseringen och vad ser ni mest fram emot?

6 Kommentarer

 1. A
  30 september, 2021 / 10:08

  Fast nej? Kylie Cosmetics kommer INTE finnas i Trollhättan, bara Kylie Skin. Står på deras instagram att det är hittills bara deras flaggskeppsbutiker som får sminket. Pinsamt att göra reklam och inte veta vad man gör reklam för…

  • dixiwonderland
   Författare
   30 september, 2021 / 11:18

   Om du hade läst deras svar bland kommentarerna på instagram så hade du sett att sminket kommer komma men att det kommer ta ett tag. Hoppas du får en fortsatt trevlig dag och en fin helg 😊

 2. 30 september, 2021 / 16:00

  Men åh så kul! Jag gick från att inte ha sett ett enda avsnitt av Keeping up till att i början av pandemin bänka mig igenom 20 säsonger, haha! Så har faktiskt varit lite sugen på att testa Kylies produkter men tyckt det varit sjukt ovärt att gå igenom hela beställa-från-USA-cirkusen så ska helt klart spana in Kicks nu! Tack för tipset 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 oktober, 2021 / 12:51

   Jag gjorde exakt samma sak med KUWT 😅 Tullen är ju inte rolig från USA så det är super kul att produkterna säljs i Sverige nu 😀

 3. 1 oktober, 2021 / 19:56

  Ska bli så kul att få veta vad du tycker 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 oktober, 2021 / 12:51

   Nästa vecka kommer ett blogginlägg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.