5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Köpa lite julpynt

Har ni börjat få julkänslor? Varje dag när jag tittar in på olika bloggar så är det alltid någon som nämner julen. Idag åkte vi ut till Ikea då jag ville köpa lite julpynt. Behöver lite mer ljus här hemma, samt köpa ny ljusslinga till vår gran. Får se vad jag kommer hem med. Jag går alltid all in när det kommer till dekorationerna här hemma och detta året lär inte bli något undantag. Hoppas mest bara att vi för en gångs skull ska få ha snö. Vintern är så magiskt vacker när det ligger ett snötäcke över träden, för att inte tala om frosten. Förra året fotograferade jag dessa bilderna. Känns som att ljuset blir mildare när det kan reflektera i snön. Hur känner ni inför julen?


Have you begun to have Christmas feelings? Every day when I read different blogs there is always someone who mentions Christmas. Today we went to Ikea becuse I wanted to buy some Christmas decorations. Need a little more candles here at home, as well as buy a new light for our Christmas tree. I always go all in when it comes to the decorations here at home and this year does not get any exception. Just hope that we will have snow for once. The winter is so magically beautiful when there is a snow cover over the trees, not to mention the frost. Last year I photographed these pictures. Feels like the light gets softer when it can reflect in the snow. How do you feel about Christmas?

Dela

28 Kommentarer

 1. 4 november, 2017 / 17:09

  Får julfeeling lite då och då typ men försvinner nästan precis när jag får den haha<3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2017 / 10:33

   Den brukar ju stanna kvar när det är snö ute 😀

 2. 4 november, 2017 / 18:08

  Vi har också tänkt börja pyntshoppa snart, tycker sånt är så mysigt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2017 / 10:33

   En gång började jag julpynta i November vilket var lite tidigt för jag går all in så upp med granen och allt xD

 3. 4 november, 2017 / 18:50

  Under julen kan det få vara snö men i övrigt så vill jag inte ha snö alls..
  Julen längtar man alltid lite till.

 4. 4 november, 2017 / 19:22

  vad fint, älskar julpynt!

 5. 4 november, 2017 / 20:25

  Verkligen såå mysigt när julen kommer och man gör fint och tänder ljus 😀

 6. 4 november, 2017 / 20:59

  finns så himla mycket fint

 7. 4 november, 2017 / 22:50

  Åhhh så mysiga bilder och jag är så julpepp nu 🙂 Har langat upp lite juliga bilder från min butik idag i bloggen om du är nyfiken och vill se hur det ser ut :-*

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2017 / 10:32

   Jag vill börja julpynta redan nu men får vänta till 1 December xD

 8. 5 november, 2017 / 01:34

  men alltså ja vill ju ha allt som är i affärerna inte klokt är galen i pynt men har ju massor nåt liiiiitet kan ju slinka ner liksom 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2017 / 10:31

   Jag är lika dan xD Vi fastnar alltid vid julpyntet för jag ska kolla på allt xD

 9. 5 november, 2017 / 06:53

  Ojaaa, julkänslorna finns här! 😀 😀

 10. 5 november, 2017 / 06:57

  so pretty for the holidays!

 11. 5 november, 2017 / 11:56

  Jag är inte så julig av mig, ingen i min familj är det så jag har inte traditionen liksom hemifrån. Jag tror det gör stor skillnad 🙂 Vi har inte julbord utan äter sushi och sallad och piroger, vi har ingen julgran, vi går inte till kyrkan etc. Men jag gillar julmust, så det ser jag fram emot, och jag ÄLSKAR julfilmer 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   6 november, 2017 / 09:14

   Ja vi alla är ju olika 🙂 Jag har dock blivit värre med åren men tycker det är roligt just för att det blir mycket att fotografera 😀

 12. 5 november, 2017 / 13:12

  Ååååh så mycket fint! Jag obsessar ju över julen, finns inget bättre!

 13. 5 november, 2017 / 13:29

  Jag får julkänsla då det kommer lite snö eller direkt då det blir december, älskad att julpynta men nu när jag är inneboende kan jag inte riktigt gå all in med att julpynta lägenheten tyvärr haha. 🙂
  Marmor ljusen på sista bilden har jag faktiskt köpt, köpte alla i mini format i en stor marmor låda. Inte ångrat mig en sekund även fast de var lite vän dyra för att ”bara” vara ljus?

  • dixiwonderland
   Författare
   6 november, 2017 / 09:13

   Ibland måste man få skämma bort sig själv 😉

 14. 5 november, 2017 / 21:04

  Jag vill inte sätta igång med något julstök innan första advent, tycker det blir för tidigt annars så att man tröttnar, haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   6 november, 2017 / 09:08

   Jag börjar alltid 1 December men sen åker det ner lika fort den 1 Januari xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.