4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Klippt av mig håret


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Asos.com

Så förra veckan var jag hos min frisör Anna och klippt av mig håret. Som ni vet så vill jag ha långt hår men jag vill ha friskt långt hår. Därför behövde de slitna topparna försvinna. Jag blev nöjd med resultatet men håret känns så himla kort nu. Naturligtvis så växer det ut men jag trivs inte alls med att ha kort hår. Det positiva är dock att jag nu endast kommer behöva toppa det i fortsättningen istället för att klippa av flera cm som jag gjorde nu. Är noga med att göra min hårinpackning samt skydda mot värme och det har gett resultat vilket är så roligt.

Hårprodukterna som jag använder just nu

Lanza Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque / Lanza Keratin Healing Oil paket / Olaplex Bonding Oil

Tröjan som jag har på mig på bilderna är ny! Har inte shoppat kläder på flera månader men denna fyndade jag på Free Peoples rea. Älskar deras kläder men detta året tycker jag inte att de har haft så mycket fint om jag ska vara ärlig. Sen är det nog inte så tippat att jag skulle köpa en svart tröja men det har jag varit på jakt efter länge. Som alla Free Peoples kläder så kostade den en hel del för att vara på rea men så får man också komma ihåg att deras kläder tillverkas i USA under kontrollerade förhållanden.

Dela

4 Kommentarer

 1. 20 november, 2019 / 13:47

  Snyggt! 🙂 borde också gå å klippa mig…..

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2019 / 08:24

   Gört! Älskar känslan av nyklippt hår 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2019 / 08:24

   Tack 😀 Saknar mitt gamla hår men vill hellre ha ett friskt långt hår än bara långt hår 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.