0   18
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33
1   19

Klänningar till bröllop

Innehåller reklamlänkar för Bubbleroom.se & Adoore.se
Klänningar till bröllop från Bubbleroom och Adoore

Floral Flutter Tiered Midi Dress | High-Low Chiffon Dress | Flounce Jacquard Midi Dress

Något roligt som jag inte har berättat för er är att jag ska på bröllop i sommar. Och inte nog med att jag ska på bröllop jag har även fått äran att göra brudbuketten. Ni kanske minns att jag fick göra en brudbukett till min barndomsvän för några år sedan? Nu är det alltså dags igen. Jag ska på konsultation nu på Måndag vilket ska bli väldigt spännande.

Butterfly Sleeve Midi Dress

När det kommer till klädsel till bröllop så bestämmer brudparet dresscoden. Idag är det många som inte har lika hårda regler som det var förr. Rött, svart och vitt har tidigare varit big no no men nu för tiden tillåts både rött och svart. När det kommer till vitt så är det fortfarande delade meningar. De flesta brudklänningar är inte vita utan mer åt creme men funderar du på att bära vitt så prata med bruden först.

Klänningar till bröllop från Bubbleroom och Adoore

Bardot Pleat Maxi Split Dress

Det finns en mängd klänningar att välja på när man ska på bröllop. Vid sommarbröllop så tycker jag att pastell och blommiga klänningar är väldigt fint. Vid vinterbröllop så tycker jag att lite mörkare klänningar som de här ovan passar perfekt. När det kommer till hur lång en klänning ska vara så skulle jag säga att den inte ska gå över knäna. Men det bror också lite på vad det är för modell på klänningen. Är det en stor fluffig klänning så kan den vara kortare men är den tajt då hade jag undvikit det.

Klänningar till bröllop från Bubbleroom och Adoore

Almeria | Belgatto | Ferrone | Vercelli | Porto | Positano

5 Kommentarer

 1. 27 april, 2024 / 23:30

  Ohh tror du jag blir sugen eller jag älskar älskar älskar klänningar. Jag bär och bor typ i det på sommaren.Så fina du visar upp här, ser redan flera st jag kan tänka mig =D. Gillar den gröna sista klänningen samt alla de fyra första klänningarna.

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2024 / 06:46

   Jag är lika dan, älskar klänningar 😀

 2. 28 april, 2024 / 12:02

  Åh så många fina! Jag har önskat mig en klänning i morsdags-present, som jag verkligen suktat efter men som jag är alldeles för snål för att unna mig själv. 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2024 / 06:46

   DU MÅSTE UNNA DIG! Klart att du ska ha en fin klänning 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.