23   34
7   23
9   30
26   42
2   33
0   23
2   30
0   20

Kenzas samarbete med Jotex


Inlägget är reklam för Jotex.se och innehåller annonslänkar

Kenza är nästa stora influencer att göra ett samarbete tillsammans med Jotex. De har tidigare samarbetat tillsammans med Therese Lindgren vilket fick väldigt hård kritik då Therese kort efter samarbetet gjorde sig av med möblerna. Hon menade på att möblerna skulle användas på en mässa och att hon skulle få de riktiga senare, något som visade sig inte vara hundra procent ärligt. Om Kenza väljer att behålla möblerna eller göra en Therese det återstår att se. Jag tycker att reportaget var väldigt bra gjort. Älskar hur Kenza var klädd och hur otroligt fina saker Jotex har.

Alba Soffa 3-sits / GYLLENHEIM GIANT taklampa / LJUNGHUSEN soffbord / VISBY loungestol

MADRID pläd / MYSA pläd / HEDDA kuddfodral / TEDDY kuddfodral / BLIPPEN ljusfat / LJUNGHUSEN soffbord / IVA vas

Jag älskar färgerna som de har valt att använda i inredningen. Naturfärger kan aldrig gå fel. Sen när man även får in växter i det hela så blir det så himla hemtrevligt och mer personligt. Jag har följt Kenzas liv ända sedan hon bodde hemma och pluggade. Hon är den enda influencern vars liv jag har följt under så här många år. Hon är fortfarande samma gamla Kenza och det tror jag är en stor anledning till hennes framgång idag. Jag litar på hennes rekommendationer när det kommer till produkter/tjänster. Sen betyder inte det att jag köper allt hon gör reklam för men jag skulle aldrig tro att hennes åsikter var köpta.

FAYETTE soffbord / ALTEA kruka / ISOLDE kruka

JADIE kruka med fat / TALLULAH spegel / QUINN bordslampa / FLASH vas

MONACO taklampa / CONNIE överkast / SKENE LYX sänggavel / POLO pläd
FAVORITE FRIENDS poster / SHELBY vägghylla / BERNIE dekorationsfigur

IVY påslakanset 2 delar / CONNIE kuddfodral / HENNY dra-på-lakan
SKENE LYX sänggavel / CONNIE överkast

Sovrummet blev så himla fint. Tycker det är så fint med alla de gråna tonerna. För mig så ska ett sovrum ha en lugnande effekt. Du ska känna dig lugn och komma till ro. Sängen ser så himla mjuk och fluffig ut. Älskar hur de har kombinerat så många olika tyger. Det är något som jag borde bli bättre med. Vad tycker ni om detta samarbetet? Jag personligen älskar det. Sen är många av produkterna ekologiska (alla barnprodukterna är eko) det tycker jag är grymt!

TINTIN spjälskydd / CELIA MINI påslakanset / BOWIE mjukisdjur
VOLLA kimono / VOLLA MINI babycape

Dela

11 Kommentarer

 1. 28 januari, 2020 / 14:59

  men åååh så fint

 2. 28 januari, 2020 / 16:30

  Jag har också spanat in kollektionen och tycker att den är helt okej. Gillar annars jotex inredning väldigt mycket. 😀 Kramis

 3. 28 januari, 2020 / 18:37

  vilken tramsig kritik, hon gjorde säkert samarbetet för lönen snarare än för möblerna, alla har väl rätt att slänga ut det man inte vill ha i sitt hem efter att samarbetet är klart XD Tycker att det här ser ut som ett kanonsamarbete dock och det är verkligen fina möbler, så om Kenza också vill göra sig av med det så kan jag köa satan, haha ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   29 januari, 2020 / 08:13

   Det som är tramsigt är att hon ljuger istället för att säga som det är, det är tramsigt! Hennes trovärdighet är lika med noll.

   • 29 januari, 2020 / 08:56

    alltså jag är väl inte tillräckligt insatt, men känner väl lite: och? Hon jobbar med försäljning och sätter sitt goda namn på saker, folk handlar och sedan hivar hon bort grejerna för möbler hon FAKTISKT gillar. Jag tycker inte det är något att direkt kritisera väldigt hårt, utan något man kanske får finna sig i….

    • dixiwonderland
     Författare
     29 januari, 2020 / 10:24

     Fast när man under en hel video står och säger hur mycket man gillar möblerna som man har varit med och valt ut. Men sen istället för att ärligt svara “Det var inte min stil så jag valde att inte ha kvar dom” när folk frågar var möblerna har tagit vägen, utan istället ljuga och säga att företaget skulle använda möblerna är så fel! Hennes trovärdighet försvinner när hon ljuger istället för att säga som det är. Hon är ändå 32 år gammal och driver den största svensktalande youtube kanalen i Sverige. Det innebär också att man har ett ansvar i hur man hanterar sina samarbeten.

     • 29 januari, 2020 / 21:57

      Okej, jag tycker så i alla fall 🙂

 4. 28 januari, 2020 / 22:19

  Så himla mycket fina grejer!! Och tycker också om det samarbetet och Kenza, har följt henne nästan lika länge jag med! 🙂 Deras sovrum känns verkligen så varmt, mysigt och välkomnande, ger mycket inspiration!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 januari, 2020 / 08:11

   Håller med angående sovrummet 😀 Så himla mysigt verkligen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.