0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Julklappsmys med min bestie


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Ellos.se

Julklappsmys med min bestie

Jag har haft den bästa helgen på länge. Igår tog jag tag i sånt som jag bara skjutit på i flera veckor. Tog ner lådor till källaren som är så full med lådor att man inte ens kan se in. Jag diskade ur krukorna som har stått på köksgolvet i månader. Bokade tvättid och sen tog jag det bara lugnt och det var så skönt!

Idag åkte jag ner till Anne-Marie för lite julmys. Hon hade hittat Nozeco Peach Bellini, en alkoholfri dryck som var så galet god. Det kan vara svårt att hitta goda drycker när man inte dricker alkohol men denna var magisk. Ska ta och köpa den till Nyår. Hon hade även köpt de största tårtbitarna som jag någonsin sett. Så himla gott.

Julklappsmys med min bestie

Det super fina inslagspappret som jag har bloggat om tidigare hittar ni här. Alla tycker att det är så fint och jag älskar det! Just nu är det 20% rabatt på det. I julklapp, ska kanske tillägga att vi kommer ha ännu en julklappsutdelning då inte alla julklapparna har hunnit komma än haha. Men i första utdelningen så gav jag boken Ingen Press skriven av Sofia Viotti. Har läst så mycket bra om den så jag hoppas att hon kommer tycka om den. Av Anne-Marie fick jag ett te som jag verkligen älskar men aldrig kommer ihåg att titta efter när vi handlar. Blev så himla glad.

När vi sitter och spelar Mario Cart så skriker jag ”OMG DET ÄR EN ÄLG”. Anne-Marie tror att jag ljuger för att hon inte ska vinna men nej det var faktiskt en älg! Vi hade det så mysigt idag. Är så glad och tacksam för att ha fått dela hela mitt liv med henne och att vi än idag är så nära vänner. Vad vore mitt liv utan dig? ♡ Väl hemma så åt vi potatismos och köttbullar. Sen har jag redigerat lite bilder och så såg jag den nya dokumentären på Netflix The Volcano Rescue From Whakaari. Rekommenderar verkligen den om ni inte redan sett den. Spöktimmen gjorde ett avsnitt om händelsen som också är grymt bra.

Dela

2 Kommentarer

 1. 18 december, 2022 / 20:25

  vad mysigt! hahah älskar att hon tror att de är för att luras för att vinna å så står det en älg där xD

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2022 / 09:39

   Jaa vad tror hon om mig egentligen 😉 🤣🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.