5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Julen har flyttat in hos Mio

Innehåller reklamlänkar för Mio.se
Julen har flyttat in hos Mio

Kotteljusen hittar ni här

Vi börjar äntligen närma oss julen

Hos oss så börjar julen officiellt den 1 November och håller i sig till den 1 Januari. 2 månader fullt med julmys. Jag har inte kunnat ha framme vår julgran på 3 år så i år är det go big or go home! Anledningen till varför jag inte har kunnat ha uppe vår gran är för att vi redan bodde litet i vår etta. Men sen när alla växterna tog över så fanns det verkligen ingen plats. Vår gran är stor på hela 180 cm och närmare 1 meter i diameter. Jag behöver nog inte förklara hur otroligt mycket jag längtar efter att få upp den.

Julen har flyttat in hos Mio

Handukar | Skålar

Julen har flyttat in hos Mio

Det julpyntet som vi har är väldigt gammalt. Jag har inte köpt nytt julpynt på flera år. Därför känns det extra roligt nu när butikerna har börjat få in en massa julpynt. Jag skulle säga att min stil är Janadi möter Hollywood. Det ska vara mycket och stort men det får absolut inte komma in en liten droppe av rött! Färgmässigt så är det ingen färg alls utan jag vill bara ha vitt, silver och brunt.

Rund skål | Platt tallrik

Jag gillar verkligen detta porslinet. Det känns som att på ett sånt här porslin så serverar man fine dining. Jag blir så himla inspirerad när jag går runt och tittar i olika inredningsbutiker. Stylingen i butikerna gör mycket och det är roligt när man hittar sånt som man tycker om. Jag funderar på att köpa hem en sån här kronhjort i trä. Den hade passat så fint på vårt vitrinskåp.

Julen har flyttat in hos Mio

Snögubbe | Kronhjort

Vi har inga tomtar eller prydnadssaker för vi har aldrig fått plats med det tidigare. Men för att försöka ha kontroll över situationen så kommer jag försöka att mest fokusera på vår gran i vår. Vi behöver köpa nya lampor till den, julkulor och även fixa toppen. Jag vill inte ha någon töntig stjärna utan det är här Hollywood kommer in. Det kommer bli magiskt!

Mugg | Glas burk

Jag blev helt förälskad i dessa glasburkarna. Glas är något som jag verkligen uppskattar som material för det är så himla lätt att hålla rent. Sätt sedan ett trälock på och jag är såld. Vi köpte med oss två såna här brukar hem för det är perfekt att ha löste i. Men man kan naturligtvis förvara lite vad man vill. De kommer i tre olika storlekar och något säger mig att jag kommer köpa hem fler.

Blockljus | Ljus

Något som gjorde mig glatt överraskad var att Mio har så otroligt många fina ljus. Både blockljus men också doftljus. Jag hade ingen aning om detta men jag älskar det! Vill absolut köpa hem en massa fina ljus och ha här hemma i lägenheten.

4 Kommentarer

 1. 27 oktober, 2023 / 14:24

  å så mycket fint! 🙂

 2. 28 oktober, 2023 / 18:09

  Så fina grejer de fått in, och jag förstår verkligen att du är taggad på din gran i år! ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2023 / 07:57

   Granen är redan uppe och snart klar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.