0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Joico K-pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector

Innehåller reklamlänkar för Lyko.se

Det var inte länge sedan som jag publicerade detta inlägget med alla produkter som jag använder till mitt hår. Att ha ett fint och välmående hår har alltid varit viktigt för mig. Och nu har jag äntligen hittat de bästa produkterna för mitt hår. Jag tänkte att det var dags att ge en recension av Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector då jag har (som ni kan se på bilden) hunnit använda halva flaskan.

Joico K-pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector

Joico K-Pak
Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector

Mirakelsprayen som ger ett dagligt skydd och ökad glans. Denna silkeslena leave-in behandling lämnar håret med ett osynligt men kraftfullt skydd mot värmeverktyg och UV-strålar som lätt kan tona ur hårfärgen. Ger även ett mjukt, silkeslent hår med en fantastisk glans.

Egenskaper:
Skyddar mot värmeverktyg
Bevarar hårfärgen mer än 82% upp till 8 veckor
Lämnar håret dubbelt så starkt och motståndskraftigt
Omedelbart utredande
Kontrollerar friss och ökar glansen
UVA/UVB-skydd för hårfärgen

Det som jag verkligen älskar med detta värmeskyddet är att den inte tynger ner mitt hår. Många värmeskydd som jag har testat tidigare har tyvärr lagt sig som en tung hinna över mitt hår. Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector känner jag inte av överhuvudtaget. Den doftar väldigt gott och dessutom så älskar jag att den har UVA/UVB-skydd. Solen skadar håret mer än vad man tror så det är viktigt att investera i produkter som bevarar hårets glans, färg och lyster. Jag är helt såld på detta värmeskyddet och har svårt att tänka mig att jag någonsin kommer vilja köpa något annat. Just nu får ni Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector med 25% rabatt och ni hittar den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.