6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Jag trodde det skulle kännas mycket mer annorlunda idag


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Grå / Rosa / Grå / Vit / Grå

Jag trodde det skulle kännas mycket mer annorlunda idag när jag vaknade då Johan åkte till jobbet innan klockan hunnit bli sex. Men jag antar att vi människor anpassar oss väldigt fort, speciellt om vi ska tillbaka till gamla rutiner. Mina planer idag är att få gjort lite jobb här vid datorn innan jag ska ta ut Bonzo och sen ta ut Ronja på en långpromenad. Mamma hämtar henne strax innan två och då börjar min tvättid. Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till mina rutiner. Hösten är enligt mig den bästa årstiden och jag känner att jag får så mycket ny energi. Hur känner ni inför hösten? Något speciellt ni ser fram emot?


I thought it would feel much more different today when I woke up because Johan went to work before 6 am. But I guess we humans adapt ourselves very quickly, especially if we’re going back to old routines. My plans for today are to do some work here at my computer before I take Bonzo out for a walk and then take Ronja on a longer walk. Mom will pick her up just before two and then my laundry starts. I’m really looking forward to coming back to my routines. Fall is according to me the best season and I feel that I get so much new energy. How do you feel about the new season? Somthing special you look forward to?

Dela

14 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2017 / 10:03

  Vad härligt att det känns bra inför hösten och så snygga plagg! 😀 Kramis

 2. 14 augusti, 2017 / 10:53

  Åå ser fram emot alla mysiga kvällar med tända ljus, snygga plagg så som stickad tröja under skinnjackan!!:D

 3. 14 augusti, 2017 / 11:22

  Åh så fina saker!<3

 4. 14 augusti, 2017 / 11:47

  Skönt att det kändes bra iallafall! 🙂

 5. 14 augusti, 2017 / 13:48

  Jag tycker det är ganska skönt att komma tillbaka till rutiner nu efter sommaren ?

 6. 14 augusti, 2017 / 19:25

  jag har också alltid mer energi på hösten! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.