15   30
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Jag kommer tröttna på pastellfärger

V Neck Button Dress / Frill Sleeve Wrap Bodycon Dress / Bloom Skirt

Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på pastellfärger. Så himla fint och är man en fegis när det kommer till färg så kan pastellfärger vara ett bra alternativ. Jag är så kär i kjolen. Hur fin är den inte? Förstår mig dock inte på deras styling. Vem har en stor hoddie till en så söt kjol? Känner att bara för att färgerna matchar betyder det inte att det blir snyggt ihop.

Perry Dress / Floral Wrap Playsuit / Lace Crochet Hem Mini Dress

Studenten närmar sig och min rekommendation är att vara ute i god tid. Jag beställde min studentklänning flera månader innan studenten. Men jag vet också att de fanns dom som köpte sin dagen innan. Sen kan man gå utanför normen och använda färg. När jag tog studenten så var det två tjejer som hade en annan färg.

Objfiola / Antique Bandits Denim Short / Floral Frill Cold Shoulder Playsuit

Vad vore ett klädinlägg utan blommor? Hoppas att ni inte tröttnar. Outfiten i mitten är så jag när jag var yngre. Vita skjortor och jeansshorts. Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än så. Dock är det många år sedan som jag hade en sån outfit. När man väl inser hur skönt det är att ha klänning så känns det inte lockande att ta på sig ett par tajta shorts.

“Jag kommer aldrig tröttna på pastellfärger”

Relaxed Blazer Dress / Short Sleeve Bloom Dress / Gerdo Dress

Något som jag har noterat är att siden looken inte är lika populär som den var förra året. Ni kanske minns att alla klänningar skulle se ut som nattlinnen/morgonrockar gjorda i glansigt material? Det har försvunnit väldigt mycket. Men det som aldrig försvinner är färg och blommigt. De trenderna kommer vi alltid att få se vår efter vår.

Missa inte vårnyheterna

Dela

26 Kommentarer

 1. 10 april, 2019 / 10:24

  Jag håller helt klart med dig angående pastellfärger! 😀 Kramis

 2. 10 april, 2019 / 10:39

  Så mycket fint. Jag har insett jag är en rosa tjej och jag våga inte innan för var rädd vad andra skulle tycka. Nu skiter jag i det och klär mig massor i rosa och är så glad 🙂

 3. 10 april, 2019 / 11:21

  Äääälskar alla kläder som har börjat poppa in i affärerna! De är så söta!

 4. 10 april, 2019 / 11:49

  Jag ääälskar pasteller <3

 5. 10 april, 2019 / 12:17

  Tycker pastellfärger är något av det snyggaste men har inte mycket av det själv. är sämst på att hitta kläder till mig själv :’D <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2019 / 08:03

   Önskar att du och jag kunde shoppa tillsammans. Hade hittat så himla mycket fint till dig 😀

 6. 10 april, 2019 / 12:30

  Verkligen så fint med pastell, och håller med om att stylingen med en kjol och hoodie var lite omaka, haha, i alla fall för min smak. ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2019 / 08:02

   Jag tycker det hade varit snyggare med en blus 😛

 7. LÄngtar så tills man kan gå klädd sådär!! Jag var aldrig så förtjust i “pyjamas-modet” som var förra året så gör mig inget att det inte så mycket sånt nu!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2019 / 08:01

   Nej tack gode gud att den hemska trenden börjar försvinna xD

 8. 10 april, 2019 / 20:03

  Jättemycket fint! Måste köpa mer färg nu till våren! 😍

 9. 10 april, 2019 / 22:15

  Alltså så himla mycket fint, även om jag är en fegis i färg 😉 Oftast 😛 Ser så mycket fram emot att få gå barbent snart!!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2019 / 08:01

   Du skulle vara jätte fin i färg! Men tycker man inte om det så gör man inte 😉

 10. 11 april, 2019 / 07:15

  Jag gillade faktiskt hoodien och kjolen tillsammans. Kan dock inte se mig den combon på dig, så jag förstår verkligen vad du menar =) Ser så otroligt mycket fram emot att se dina vår-outfits vännen!! STOR KRAM <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2019 / 08:00

   Ja det är ju tur att vi alla tycker olika 😀 Tråkigt det hade varit annars 😉 Jag längtar också 🙁

 11. 11 april, 2019 / 10:30

  Sååå himla mycket snyggt 😀

 12. 11 april, 2019 / 19:42

  jag älskar pastell 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.