0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Jag jobbar hellre med något som jag verkligen älskar och mår bra av

Jag jobbar hellre med något som jag verkligen älskar och mår bra av
Mina dagar består just nu av att filma och redigera videos inför Plantmas

Jag är i en dipp just nu vilket är helt normalt för att vara mig. Dom kommer och går. Jag tror att vi är många som ibland ställer oss frågan ”Har jag gjort rätt val?” Men är det något jag har lärt mig under mina år här på jorden så är det att livet är för kort för att göra något som man inte älskar.

Jag jobbar hellre med något som jag verkligen älskar och mår bra av

Än att arbeta med något där jag tjänar mer pengar men är totalt olycklig. Min senaste anställning var en fruktansvärt jobbig upplevelse. Det är snart två år sedan som jag slutade där men trots det så får jag en sån fruktansvärd klump i magen när jag tänker tillbaka på den tiden. Jag minns hur dåligt jag mådde varje gång jag satt på bussen för att åka dit. Jag har nog aldrig gråtit så mycket på en arbetsplats som jag gjorde där.

Jag jobbar hellre med något som jag verkligen älskar och mår bra av

Som företagare så tror jag det är lätt att tvivla på ens beslut. Ibland har man mer utgifter än vad man har inkomster och det är tufft. Det är så mycket som kostar pengar som man som kund inte har en aning om. Visste ni att företag måste betala varje månad för att kunna ha swish kopplat till företaget? Jag hade ingen aning om detta förrän jag själv skaffade swish till mitt företag.

Men just nu lägger jag mest fokus på att få klart Plantmas. Det går väldigt bra. Idag har jag redigerat tre videos och spelat in två. Ska ta och rendera de tre som jag redigerade tidigare idag så att jag kan ladda upp dom och tidsinställa dom imorgon. Mitt mål är att ha klart åtminstone 20 videos innan Novembers slut så att jag kan ta det lugnt i December. Eller ja lugnt och lugnt. Som det ser ut nu så kommer jag vara med på en julmarknad i December och sälja julkransar vilket ska bli så himla roligt! Jag fick även en ny beställning på julkrans igår. Men det är också av denna anledningen som jag vill försöka hinna klart med Plantmas innan vi går in i December för jag har fortfarande andra företag som behöver min tid och uppmärksamhet.

Dela

4 Kommentarer

 1. 17 november, 2021 / 20:16

  Ens jobb är ju så stor del av ens dagliga liv så det är otroligt viktigt att man gör det man gillar 🙂

 2. 17 november, 2021 / 20:37

  ja så viktigt att trivas med jobbet! jag älskar mitt jobb men just nu har vi det extremt tufft i gruppen 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2021 / 16:21

   Nej va tråkigt att höra 🙁 Hoppas att det löser sig snart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.