12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Jag hittade ett syrenträd som blev perfekta bakgrunden


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Igår åkte jag och Anne-Marie in till stan för att äta lunch. Det är så fruktansvärt varmt ute att vi inte orkade gå. Jag försöker också att undvika solen eftersom jag fortfarande känner lite smärta efter att jag blev solbränd. Det största problemet för mig nu när det är så soligt är att det blir svårt att fotografera. Ljuset är så himla starkt så man vill helst undvika att fotografera i direktsolljus, också med tanke på hur svårt det kan bli med skuggorna. Jag hittade ett syrenträd som blev perfekta bakgrunden.

Klänning/Ivyrevel – Väska/Michael Kors

Som jag har berättat så behöver jag verkligen fylla på min sommargarderob så igår beställde jag hem denna klänningen. Har bloggat om den tidigare. Hade en rabattkod på 25% och 250 kronor i presentkort så jag betalade bara 49 kronor för en klänning som skulle kostat 399 kronor. Hur galet bra är inte det? Jag handlar alltid med rabattkort eller presentkort. Jag är med i olika undersökningar där man för sina poäng kan byta in dom mot presentkort. Om ni också vill testa på detta så kan ni göra det via denna länken. Det kostar inget att vara medlem och du får 50 poäng om du signar upp dig via länken. Det går snabbt att komma upp i 1500 poäng som är vad man behöver för att tex kunna byta det mot ett presentkort hos Nelly värt 100 kronor. Det finns flera hundra olika butiker som man kan byta sina poäng mot. Perfekt för oss som vill spara pengar men samtidigt shoppa. Sen gick jag nyligen med i denna gruppen och på bara en månad har jag kommit upp i full pott så att jag kan få ett presentkort.

16 Kommentarer

 1. 24 maj, 2018 / 17:29

  Älskar syrenträd, de är så fina och luktar gudomligt gott! Underbara bilder 😀

 2. 24 maj, 2018 / 19:22

  Smart att delta i undersökningar och få rabatter. Verkligen ett bra pris för den superfina klänningen. Jättefint med syrenen i bakgrunden.

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2018 / 14:51

   Ja det är grymt bra. Går så himla snabbt och sen att man kan shoppa utan att behöva betala det har väl ingen sagt nej till 😉

 3. 24 maj, 2018 / 21:11

  Sååå fint 😀

 4. 25 maj, 2018 / 09:08

  Usch, vad hemskt att inte kunna njuta av solen! 🙁 hoppas att det lägger sig. Det största problemet för mig med solen är… inget. Typ att man ibland måste jobba eller fylla på vattenflaskan eller kissa XD

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2018 / 14:50

   Jag tycker att allt över 21 grader är jobbigt och nu närmar vi oss 30… Men får hålla mig inne när det är som varmast trots att lägenheten har 26 grader xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.