4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Jag har inte ett fullständigt gymnasiebetyg men driver idag ett eget företag

Sen någon vecka tillbaka så har jag ändrat min morgonrutin. Det första jag gjorde när jag vaknade förr var att gå in på instagram men så är det inte längre. Det första jag gör när jag vaknar nu är att läsa om aktier och fonder. Det var också det sista jag gjorde innan jag la mig igår vilket gjorde att jag var för speedad för att ens kunna somna. Jag försöker läsa allt jag kommer över och är det något jag lärt mig så är det att det är betydligt mycket enklare att spara pengar när man läser om att spara pengar varje dag.

 

När jag var yngre så gjorde jag mig mer dum än vad jag var. Jag var rädd för att göra fel och då kändes det enklast att bara visa upp en bild av mig själv som gjorde att folk inte förväntade sig något av mig.

Idag känner jag att det är viktigare än någonsin att vi ser vårt egna värde. Att vår intelligens inte sitter i våra kön utan kunskapen vi väljer att lära oss. Jag har inte ett fullständigt gymnasiebetyg men driver idag ett eget företag där jag själv är varumärket och har jobbat med över 200 företag.

 

Hos Börshajen hittade jag denna artikeln och jag blev så himla inspirerad och motiverad av följande punkter.
 • Dela upp ditt sparande efter tidshorisont och syfte.
 • Sluta inte unna dig bara för att du sparar.
 • Ta tillvara på den underbara känslan av att ha lyckats spara månad efter månad.
 • Låt aldrig rädslan vinna över viljan och drivet.
 • Skaffa dig en aktiekompis som alltid finns där när du behöver rådfråga.

20 Kommentarer

 1. 22 februari, 2018 / 18:13

  Så bra inlägg och punkter!! Fina bilder också 🙂

 2. 22 februari, 2018 / 21:04

  Så himla grymt bra jobbat av dig! Kram

 3. 22 februari, 2018 / 21:12

  Du är grym,heja dej!
  Svar: Tack snälla. Ja vad är det med människor i dagens samhälle! Som jag skrev till Anna ovan: Jaja folk får göra vad dom vill med sina kroppar, upp till dem. Ett annat mer “rakare” ord JAG ORKAR INTE BRY MIG. Jag är inte sån, jag KAN inte hålla tyst. Jag VET att det är olagligt och farligt. Hur fan kan man vara tyst då någon självmedvetet väljer att skada sig?! Jag kan inte det! Det är FEL!
  Hoppas att dom får stopp på försäljningen innan preparatet skadar fler människor. JAG BRYR MIG OM ANDRA!

  https://lindamarie.nu/ar-folk-inte-kloka-nu-ar-det-anmalt/

 4. 22 februari, 2018 / 21:34

  E de bloggen som e ditt företag? 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   23 februari, 2018 / 09:02

   Jag jobbar som egenanställd så mitt företag består just nu av bloggen, fotograferande och dog walker 🙂

 5. 22 februari, 2018 / 22:18

  Älskar bilderna!!!

 6. 22 februari, 2018 / 22:18

  Älskar bilderna!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 februari, 2018 / 09:02

   Tusen tack 😀 Kan säga att jag trodde mina händer skulle ramla av så jävla kallt var det. Sen hade fotografen svårt att ta en bild vid rätt tidpunkt så fick göra om det tusen gånger xD

 7. 22 februari, 2018 / 23:30

  Så kul med en ny morgonrutin 🙂 Och verkligen viktigt att vi inser vårt egna värde, du är grymt duktig på det du gör!! :-*

  • dixiwonderland
   Författare
   23 februari, 2018 / 09:01

   Om fler bloggare gjorde det så skulle man inte få skamliga förslag gällande prissättningen på ett inlägg :/ Men någon dag kanske vi tar oss dit 🙂

 8. 23 februari, 2018 / 06:00

  Härliga tips och du är grym! 🙂

 9. 23 februari, 2018 / 09:17

  Men åh, vad ball du är! Jag lyssnar på ljudbok innan jag ska sova och duschar när jag stiger upp, ditt låter mycket fräsigare! Nu har jag bara några aktier och de köpte farmor åt mig när jag var liten, jag har låtitdem bara vara… men en vacker dag kanske man vill köpa några!

  Men jag sparar knappt ens… 27.103 kr Hahaha, det är allt jag har ;D på sparkontot alltså…

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2018 / 10:02

   Fast det är ju bättre att ha något sparande än inget alls 🙂

 10. 23 februari, 2018 / 21:07

  Ohh så bra skrivit, så sant. Man är inte en person på papper, man är en unik person på så många andra punkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.