3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Jag har hittat det mest magiska hotellet som ni kan föreställa er!

Vår lilla utter ♥ Dessa bilderna är från Juli då vi hade några få dagar då det var såpass varmt att Bonzo fick bada.
/
Our little otter ♥ These pictures are from July when we had a few days when it was so hot that Bonzo was allowed to swim.

Den 28 Oktober firar jag och Johan 9 år tillsammans. Man kan tro att kärleken vissnar när man varit tillsammans i så många år men jag har aldrig varit så kär som jag är idag. Johan är den viktigaste personen i mitt liv ♥ Jag älskar honom av hela mitt hjärta och bara tanken på att förlora honom gör att jag nu sitter här och kämpar för att tårarna inte ska börja rinna ner för mina kinder.
/
October 28 me and Johan has been together for 9 years. You might think that after so many years the love would slowly fade away but I have never been this much in love that I am today. Johan is the most important person in my life ♥ I love him with all of my heart and just the thought of loosing him gives me tears in my eyes.

Först sa jag att han skulle få bestämma vad vi ska göra på vår dag men kontrollfreak som jag är så blev det inte riktigt så haha. Jag har hittat det mest magiska hotellet som ni kan föreställa er! Jag trodde inte ens att såna här hotell existerade i Sverige. Jag vill inte skriva ut vart det är då vi inte har bokat rum än och jag är livrädd för att just de rummet som jag vill ha ska bli fullbokat. Johan kommer behöva ta ledigt från jobbet för att vi ska kunna åka dit men om detta går vägen kommer jag dö av lycka.
/
First I told him that this year he would be in control about the planing of our day but the control freak that I am could not let that happen haha. I have found the most amazing hotel you could ever imagine! I wont write the name of the place because we have not booked the room that I want yet because Johan needs to take a day off from work and I don´t want the room to be booked by somebody else. If this goes our way I would die of happiness. 

Jag lovar att berätta så fort vi bokat. Jag kan säga att jag kommer få ta med mig alla minneskort till kameran som jag har för oavsett väder så tänker jag fotografera från det att vi kommer dit till det att vi åker hem. Detta är tyvärr nackdelen med mitt jobb. Även om vi åker för att fira 9 år tillsammans så blir det en intensiv jobbdag för mig.
/
I promise to tell you as soon as we have booked. I can tell you that I will be bring all of my memory cards for my camera because no matter what kind of weather we have (it always rains in Sweden) I will take pictures from the time we arrive until we leave. That´s the negative thing about my work. Even if we go away to celebrate our 9 years together it will be an intensive work day for me. 
Dela

24 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2017 / 09:13

  ÅH så mysigt! Jag och min sambo firar 6 år i oktober, vill också göra något mysigt ihop då 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   10 augusti, 2017 / 09:20

   Åh va kul 😀 Ja jag hoppas verkligen att vi kan få en natt på denna platsen. Blev helt förtrollad av det. Tänker hur mycket man kan fotografera xD Lär ha material för resten av året haha.

 2. 10 augusti, 2017 / 10:16

  Jag döör så söt!!

  Och grattis i förskott till årsdagen, va härligt att ni varit ihop så länge!

 3. 10 augusti, 2017 / 10:25

  Så mysigt!! å vilka sööta bilder<3

 4. 10 augusti, 2017 / 10:35

  åh så söt på andra bilden! 😀

 5. 10 augusti, 2017 / 10:39

  Åh så söt, jag dör!

 6. 10 augusti, 2017 / 10:51

  Åh vad underbart att ni fortfarande är lika kära och ska fira 9 år. Mysigt att ni ska boka hotell och det låter helt magiskt! <3 Kramis

 7. 10 augusti, 2017 / 11:04

  Så kul att ni hittat det perfekta hotellet och åh vad din hund är sööööööt!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 augusti, 2017 / 13:23

   Ja, hoppas bara att vi hinner boka det innan allt är slut :/

 8. 10 augusti, 2017 / 11:22

  Men vad kul 😀 Vi firar nio år i september 🙂

  Det coolaste hotell jag bott på är treehotel i Harads, det är det sjukaste ever!!! Förstår att det är för långt för er att resa dit, men GOOGLA, det är det sjukaste jag varit med om! Vi bodde i The UFO.

 9. 10 augusti, 2017 / 13:40

  Men gud vad söt!

 10. 10 augusti, 2017 / 19:40

  så mysigt! fina bilder 😀

 11. 11 augusti, 2017 / 05:14

  åh vad spännande 😀 Älskar när man hittar pärlor sådär. Ska bli kul att se vad det är du har hittat!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   11 augusti, 2017 / 13:20

   Lovar att berätta så fort vi bokat 🙂

 12. Maria
  13 augusti, 2017 / 07:12

  Måste tipsa om hotell Pigall i Göteborg! Suuuuperfina hotellrum ???

  • dixiwonderland
   Författare
   13 augusti, 2017 / 10:19

   Jag var i en av deras sviter under ett Yves Rocher event. Super fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.