77   57
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Jag har älskat varje dag


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Klänningen finner ni här
Skynda för det finns mindre än 3 kvar!

Första riktiga veckan tillbaka på jobbet är snart avklarad.
För mig har det varit en riktigt bra vecka.
Jag har älskat varje dag.
Känns underbart att kunna säga det.

Veckan har varit väldigt produktiv. Igår spelade jag in två videos som blev så himla bra! Åh jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om dom. De kommer publiceras nästa vecka. Jag har gått tillbaka till mitt gamla schema med att publicera tre videos i veckan. Måste erkänna att det är lite galet att publicera fyra instagram konton flera gånger om dagen. Vi pratar kanske 10 bilder på en dag, dagligen. Två blogginlägg per dag och tre videos i veckan. Men jag märker själv hur lätt jag tappar intresset när någon jag följer inte uppdaterar. Och det är därför som man aldrig kan ta ledigt från detta jobbet. Det finns alltid risk att någon kommer tappa intresset. Jag hoppas att jag kommer kunna uppehålla detta drivet hela hösten och vintern. Ni som har gått tillbaka till jobbet, hur har eran första vecka varit?

Dela

8 Kommentarer

 1. 16 augusti, 2019 / 10:35

  Härligt att det känns så bra! 😀

 2. 16 augusti, 2019 / 13:19

  Vad härligt och höra att det varit riktigt bra arbetsvecka! 🙂 Heja dig!!

 3. 16 augusti, 2019 / 14:47

  Gud vad du kämpar på med alla sociala medier!

 4. 16 augusti, 2019 / 19:06

  så härligt! men vad tråkigt att du tappar följare direkt.. vilken press 😮

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2019 / 14:39

   Jag tappar inte följare direkt men risken är ju att man förlorar följare om man inte uppdaterar längre 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.