0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Jag hade hittat en fulsnygg tröja


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Allt i kollaget är på rea

Klänning / Tunika / Blus / Klänning / Linne / Linne / Bh / Väska / Väska / Sandaler / Tröja / Tröja

Hoppas att ni har en härlig helg. När Johan kom hem från skjutbanan så åkte vi ut till Överby. Jag hade hittat en fulsnygg tröja på Lindex som jag ville ha men naturligtvis var den slutsåld så fick beställa den online. Sen gick jag och tittade inne på H&M Home. Det var flera veckor sedan om inte månader som dom öppnade men jag shoppar aldrig i fysiska butiker så jag var lite efter. Tyckte att det var väldigt fint och det fanns så mycket som jag ville ha men det slutade med att jag bara köpte en mugg. Vi var även och hälsade på Antonia som sommarjobbar. Är så stolt över henne ♥ Nu ska jag fortsätta se på Playmakers. En serie som finns på tv4 play som handlar om sex svenska tjejer som är tillsammans med hockeyspelare i USA. Älskar såna reality serier.


I hope you all are having a great weekend. When Johan came home from the shooting range we went to Överby. I had found an ugly but cute sweater at Lindex but it was ofc sold out so I had to order it online. After that we went to H&M Home. They open several weeks ago but i never shop in stores so I am a bit behind. It looked very nice and they had a lot of cute things so I ended up buying a mug. We also went and said hi to Antonia (Johans little sister) at her summer job. I am so proud of her ♥ Now I will continue to watch Playmakers. It´s a series about six Swedish women that are in a relationship with hockey players in the USA. I love reality tv.

Dela

12 Kommentarer

 1. Frida
  8 juli, 2017 / 19:43

  Alltså, nu blir jag ju jättenyfiken på hur tröjan ser ut haha! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juli, 2017 / 16:35

   Om jag behåller den så kommer det komma bild 😉

 2. 8 juli, 2017 / 21:06

  Fina plagg du tipsar om och man undrar ju vad det var för tröja du beställde då =D

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juli, 2017 / 16:34

   Haha om jag behåller den så kommer det ett inlägg 😉

 3. 8 juli, 2017 / 23:07

  Tycker den ärmlösa klänningen var jättefin! Dock var priset lite väl saftigt för mig…

 4. 9 juli, 2017 / 14:10

  Ja absolut, skopunkten! Lurigt, hade bestämt att jag skulle ha dem, men när det ändå var tre för två så… köpte jag två par till ;P

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juli, 2017 / 16:33

   Ibland behöver man skämma bort sig själv 😀

 5. Caroline
  9 juli, 2017 / 19:57

  Jag var inne på H&M Home butik i Stockholm när jag var där i förra veckan. Fanns hur mycket fint som helst.

 6. 9 juli, 2017 / 21:15

  Så himla fina kläder! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.