4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Jag fick en ren chock när jag googlade produkten

Som ni kanske minns så vann jag denna väskan av Lydia men hon var snäll och skickade med en massa produkter till mig. Jag har haft fullt upp med att testa produkterna men jag fick en chock när jag insåg att hon skickat smink för över 4000 kronor till mig. Nu har jag börjat testa denna ansiktskrämen som jag älskade redan efter första användningen. Den är otroligt dryg, doftar fantastiskt och återfuktar min hy något helt otroligt. Men jag fick en ren chock när jag googlade produkten och såg att den kostar 1540 kronor. Jag har aldrig använt en skönhetsprodukt som kostar så här mycket.

Vissa personer köper väskor, andra parfymer och det finns säkert dom som köper dyra skönhetsprodukter. Är du en av dom så tycker jag absolut att du ska testa Sisley Black Rose Skin Infusion Cream för den är väldigt bra. Hade den varit mycket billigare så hade jag absolut köpt den igen.

As you might remember I won this bad from Lydia and she was kind sending me all these products. I have been busy trying them out but I got a chock when I realized that she had sent me makeup for over 4000 sek. Now I have been trying out this moisturizer and I loved it right from the start. You don´t need much, it smells amazing and makes the skin very beautiful. But I was completely chocked when I google the product and saw that it cost 1540 sek. I have never used a beauty product that is so expensive. 

Some people like to buy expensive handbags, perfumes and some like expensive beauty products. If you are one of them then I really think you should try out Sisley Black Rose Skin Infusion Cream because it is a very good product. If it had been a lot cheaper I would buy it and use it every day.
Dela

14 Kommentarer

 1. 1 juni, 2017 / 09:11

  OJJ ja då måste den vara bra, vilken dundervinst du vunnit =D, det är du värd

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2017 / 09:12

   Fast jag vann bara väskan. Alla produkterna skickade hon bara med, det var inget som ingick i tävlingen 🙂

 2. 1 juni, 2017 / 09:58

  Vad kul att du är så nöjd med produkten! <3 Kramis

 3. 1 juni, 2017 / 10:03

  Men what?? Jösses vilken chock! Såå fantastiskt ju =)) Hoppas den var bra! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 10:01

   Jag trodde inte ens att det fanns så dyra produkter xD

 4. 1 juni, 2017 / 11:06

  Vad snällt att skicka med så mycket:)) Roligt!!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 10:00

   Ja hur söt är hon inte? Detta har fått mig att gilla henne ännu mer om det nu var möjligt 😀

 5. 1 juni, 2017 / 12:50

  Vad kul! Hoppas att den är bra! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 10:00

   Jag älskar den 😀 Därför jag är lite ledsen över att den är så dyr 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 09:56

   Denna vann jag som sagt inte utan alla skönhetsprodukterna gav hon mig bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.