0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Jag är så överdrivet peppad inför julen

Igår fick jag hem ett paket som gav mig såna enorma julkänslor! Hade det inte varit för att jag har planerat Vlogmas så hade julgranen redan åkt upp! Har man hängt med här i några år så vet ni att vår julgran åker upp väldigt tidigt. 1 December har varit tradition länge men det har förekommit att granen har kommit upp i slutet av November också.

Jag är så överdrivet peppad inför julen

Jag vill bombardera mina sociala medier med mysiga vinterbilder. I min Vlogmas ska ni få vara med när vi julpyntar lägenheten, klär granen, julbakar, går på julmarknader, jul på Liseberg och det bästa av allt slår in julklappar. Vi har endast 3 julklappar kvar att köpa innan vi är klara. Så här snabb har jag aldrig tidigare varit när det kommer till julklappar men det kommer bli riktigt bra.

Har ni fått några julkänslor än? 

Idag har all snö smält bort så vi är tillbaka till hösten igen. Senare på eftermiddagen ska jag gå och hämta Ronja för idag ska hon vara här. Vi saknar henne så jag tror Bonzo kommer bli väldigt glad över att få se sin vän igen. Och hur fin är inte vår lilla nalle ♥ Under vinterhalvåret låter vi hans päls få växa ut lite så att han inte ska frysa så nu ser han verkligen ut som en liten nallebjörn ♥

Det är Halloween idag så naturligtvis tänker jag spendera min dag framför Netflix och bara mata skräckisar. Det är ett måste helt enkelt. Imorgon när min bestie kommer hit så ska vi se skräckisen Ghostland, har någon av er sett den? Jag tycker den verkar riktigt bra så har höga förväntningar nu. Tänkte även lyxa till det med lite varm choklad. Behöver något juligt som kan lugna ner mig så jag inte börjar julpynta för tidigt haha.

12 Kommentarer

 1. 31 oktober, 2018 / 14:11

  Vad kul att du ska köra på Vlogmas, det är något som jag tycker gör julen lite extra kul 🙂 Det måste man ju följa! <3

 2. 31 oktober, 2018 / 18:02

  Alltså ååh han är ju för himla underbart söt!! Vill också ha jul 😀 Va ju på Nya Zeeland heeeela december så är riktigt taggad på december och allt mys, hoppas bara det kommer snö och blir mysväder 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   1 november, 2018 / 10:03

   Wow då har jag läst din blogg i över 1 års tid snart. Gud va tiden går fort 😀 Härligt att få vara hemma denna julen OM vi får snö 😉

 3. 1 november, 2018 / 05:28

  Åååh vad härligt att någon känner sig pepp inför denna tid =)… ska också ta fram mina julgrejer väldigt snart! Är hemma och praktiserar i några veckor, sen dra jag tbx till götet för plugg igen och när jag sen kommer tbx vid mitten av december så vill jag välkomnas med julen innan för tröskel i boet *S* take care out there!

 4. 1 november, 2018 / 07:06

  Ååh, mysigt! Ser också fram emot julen… Ursöta bilder på hunden, så goo!

  Svar; Det stämmer, jag är Florist! Växten du har är Aralia som jag kunde se på bilden, testa duscha den emellanåt & se om det blir bättre. Dom trivs inte om luften är för torr. Kramiiis

  • dixiwonderland
   Författare
   1 november, 2018 / 10:01

   Tack tack tack för hjälpen 😀 Nu hoppas jag att den ska bli gladare 😀

 5. 1 november, 2018 / 11:12

  Me tooooo!! Längtar verkligen så! Hela förmiddagen har jag suttit på och letat efter massa juldekorationer att klicka hem, hahahaha! kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   2 november, 2018 / 09:02

   Åhhh mys! Jag är helt inne med att vilja köpa julsaker nu xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.