4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Jag är faktiskt på jakt efter något annat


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Kappa / Blus / Blus / Tröja / Blus / Blus / Blus / Blus / Box
Mascara / Läppstift / Läppstift / Väska / Boots / Väska

Det finns så himla mycket fint ut. Även fast jag älskar stickade tröjor så behöver jag investera i lite finare plagg som man kan ha vid olika tillställningar. Älskar blusarna i detta kollaget. Så otroligt fina men köper man en så fin blus så behöver man något annat på benen än leggings. Jag är faktiskt på jakt efter något annat att ha på benen men mitt problem är som alltid att det är för stort i benen och sitter åt vid magen. Vet att många har tipsat om dessa jeansen från Gina Tricot men sist jag provade dom så fick jag inte på mig dom. Alla ni som har svarta jeans, vilket märke har ni? Ser en massa tjejer som går runt i svarta jeans hela tiden.


There is so many beautiful items out now. I need to invest in some beautiful blouses that I can have at different events. Love the blouses in this collage. So incredibly nice, but if you buy a blouse like that you need something else on your legs than leggings. I’m actually looking for something else to have on my legs, but my problem is always that it’s too big in my legs and too tight around my stomach. Know that many have said that these jeans from Gina Tricot are amazing but last time I tried them I did not get them. All of you who have black jeans, what brand do you have? Seeing a lot of girls walking around in black jeans all the time.

Dela

30 Kommentarer

 1. 9 november, 2017 / 10:25

  Oj jag köper sköna jeans från många olika ställen som hm, bikbok och Levis. Senaste kommer frpn nly trend! 😀 Kramis

 2. 9 november, 2017 / 11:49

  Den brun-röda blusen i mitten är så fin! Kram

 3. Ribecca
  9 november, 2017 / 16:15

  Jag köper alltid Dr Denims stretchbyxor, ser ut som jeans men är tunnare och formar sig efter kroppen riktigt bra, efter en-två dagar. Dock är de suuupersmå innan man fått på sig dom så man tror att det är mission impossible ?

  • dixiwonderland
   Författare
   10 november, 2017 / 10:46

   Jag har ett par här hemma men dom är hemska 🙁

 4. 9 november, 2017 / 16:17

  Jag använder mig alltid av Giinatricots ”Molly” jeans.. har dom typ i alla färger!:D

  • dixiwonderland
   Författare
   10 november, 2017 / 10:46

   Dom har jag länkat i inlägget men dom funkade inte alls på mig 🙁

 5. 9 november, 2017 / 17:20

  Men åh väskan…..

 6. 9 november, 2017 / 18:51

  Byxor är himla svårt att köpa. Jag har lyckats hitta några modeller jag älskar på New Yorker. Hoppas du med hittar dina favoriter snart

  • dixiwonderland
   Författare
   10 november, 2017 / 10:42

   Det är hemskt med byxor. Nästan så man får börja göra sina egna för jag tycker dom är så konstigt sydda xD

 7. 9 november, 2017 / 19:43

  Så himla fina plagg, älskar blusar!<3

 8. 9 november, 2017 / 20:10

  Jag kör typ alltid på lager 157 svarta jeans, så stretchiga och sköna 🙂 Och H&M’s jeans gillar jag för de är prisvärda!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 november, 2017 / 10:37

   Tusen tack för tipset, får kolla närmare på det 😀

 9. 10 november, 2017 / 01:02

  ja sa faktiskt oxå det behöver nåt till finare tillställningar tackade precis nej till juk firandet på jobbet men det kommer kanske fler tillfälle

  • dixiwonderland
   Författare
   10 november, 2017 / 10:36

   Hoppas vi båda kan hitta något som faller oss i smaken 😀

 10. 10 november, 2017 / 04:09

  Har ett par från h&m, ett från vila och ett från Filippa K. Av de tycker jag att Vila är störst i magen i förhållande till låren.

 11. 10 november, 2017 / 13:19

  Haha behöver också köpa mer blusar osv, märkte t.ex igår när jag skulle gå på en bar att jag bara hade stickade tröjor så det blev lite panik haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.