2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Jag älskar ljudet av regn

När jag skriver detta inlägget så regnar det. Jag älskar ljudet av regn, så lugnande. Vi har inte haft på luftfuktaren på över en vecka nu för regnet gör att lägenheten får en luftfuktighet på nästan 70% vilket växterna älskar.

Jag ska om en timma gå och hämta Ronja. Förhoppningsvis har regnet uppehåll för blöt hund luktar inget vidare. Sen är planen att spela in fyra videos idag. Det ska bli bättre väder senare idag så förhoppningsvis får jag bättre ljus. Känner mig väldigt redo inför denna veckan. Jag har många blogginlägg i utkast. Bra videos som ska publiceras och det börjar bli kallare ute vilket jag älskar. Snart är det dags att plocka fram alla stickade tröjor. Ikväll ska vi på bio och se The dead don´t die. En zombie film med en massa kändisar. Kan säga att jag är mest sugen att se den för att Selena Gomez är med. Love her! Blev så glad när jag fick veta att den skulle komma på bio här i Sverige för jag trodde inte det.

Dela

8 Kommentarer

  1. 2 september, 2019 / 16:02

    Så vacker bild på dig! Kram

  2. 2 september, 2019 / 16:23

    Haha ja fy, blöt hund luktar verkligen inget vidare 😛

  3. 2 september, 2019 / 18:51

    Det bästa som finns är att ligga i en husvagn och höra regnet smattra på taket. Det är så mysigt! 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.