1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Jag älskar lager på lager


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Nelly – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Vila – Poncho/Nelly – Kappa/River Island
Väska/By Malene Birger – Nagellack/Yves Rocher

Jag älskar lager på lager och framförallt så älskar jag mina ponchos. Igår när jag gick och tittade på allt julpynt i butikerna så hittade jag en massa ponchos men dom föll mig inte alls i smaken. Tur var väl det för nu håller jag på och sparar pengar till min allra första systemkamera. Idag har jag tvättid men jag tänkte få in en promenad mellan turerna, dock tänker jag inte göra om mitt misstag från i Måndags haha!

Ni får 15% rabatt på allt hos Nakd med koden yes-se. Grymt bra för er som vill unna er något fint eller som vill börja köpa julklappar. Ni får också 30% rabatt på väskor och accessoarer. Glöm inte heller att ni fortfarande kan få Yves Rochers julkalender för 799 kronor.

I love layers on layers and above all I love my ponchos. Yesterday when I went and looked at all the Christmas decorations in the stores I found a lot of ponchos but I did not like them. And that´s good because I’m saving money for my very first camera. Today I have laundry time but I was going to get a walk between the tours but I’m not going to do the same mistake as I did this Monday haha. 

You get 15% off everything at Nakd with the yes-see code. Great for those who want to get away, is something nice or want to start selling Christmas presents. You also get a 30% discount on bags and accessories. Also, do not forget that you can still get Yves Rocher’s Christmas calendar for 799 sek.
Dela

18 Kommentarer

 1. 8 november, 2017 / 10:15

  Jag såg en rosa poncho men när jag skulle gå tillbaka så var den slut=(
  Jag gillar din fina kappa=)kramiz

 2. 8 november, 2017 / 10:35

  Så snyggt och jag älskar också lager på lager! 😀 Kramis

 3. 8 november, 2017 / 10:35

  Vilken snygg väska! Har nästan en likadan 🙂

 4. 8 november, 2017 / 11:49

  Du är så himla himla fin! Kram

 5. 8 november, 2017 / 12:19

  super snyggt ju 😀

 6. 8 november, 2017 / 19:22

  Åh älskar också lager på lager, så underbart! Nu är jag inte riktigt lika chich och cool som du då, hum hum, men man kan älska lager på lager ändå 😛 Jag brukar skämta och säga att jag är 50% boho och 50% hobo.

  Vet du vad jag älskar lite extra mkt med dina kläd/mode/fashion-bilder, att du ganska ofta ser glad ut. Många modebloggerskor eller lifestyle-bloggare ska se så svåra ut precis hela tiden. Du ser så sprudlande glad och liksom busigt flörtig ut och jag älskart, keep it coming! <3
  Kramen

  • dixiwonderland
   Författare
   9 november, 2017 / 09:33

   Va roligt att du har noterat det! Det är faktiskt ett aktivt val som jag gjort just för att jag vill sprida positiv energi på min blogg. Jag blir själv mycket gladare när jag går in på en blogg/instagram konto där personen ler och verkar glad än att allt ska se så sexigt och muppigt ut. Något duck face kommer man aldrig hitta här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.