1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Jag älskar att umgås med folk över middagar

Veckans höjdpunkt var utan tvekan denna söndagskvällen. Jag bjöd in oss på middag hos familjen och där åt jag risotto för första gången. Dom har sen en längre tid tillbaka haft smak för det italienska köket and trust me, jag klagar inte. Jag älskar att umgås med folk över middagar, det är verkligen något av det bästa jag vet.

Mat är socialt för mig så därför har vi telefon förbud under middagarna här hemma för det är en tid för att vara sociala med varandra. Det som jag älskar med att äta middag hos familjen är helheten. Det är alltid fint dukat, ett tema och sen har vi väldigt roligt tillsammans. Jag tror även det är viktigt att man finner tid för varandra. Speciellt idag när alla är så stressade och man har fullt upp. Då är det väldigt skönt att kunna ses över en god middag och bara prata av sig.

Nu känner jag mig redo för en ny vecka! Jag känner verkligen att jag vill utveckla mina outfits. Har fått en massa inspiration idag då vi har brainstormat så jag hoppas att vi lyckas få fram bra content och att ni kommer tycka om det.

Förstå min lycka när dom visade att dom hade köpt en blå Aviva? För er som inte vet så är Aviva mitt absoluta favorit vin. Det finns i 6-7 olika smaker/färger men endast Pink Gold säljs på systembolaget, men dom hade då beställt hem Blue Sky. Jag älskar färgen men smaken är väldigt lik Pink Gold. Det var nästan ingen skillnad alls och personligen så tycker jag Pink Gold är godare men väldigt kul att få testa denna också.

14 Kommentarer

 1. 28 januari, 2018 / 21:45

  vilka fina bilder 🙂

 2. 28 januari, 2018 / 22:48

  Åh så mysigt och vad gott allt ser ut! Älskar också att umgås med folk över middagar, det är så härligt!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 januari, 2018 / 08:51

   Visst är det de 😀 Hade gärna ätit middag med dig och diskuterat företag 😉

 3. 28 januari, 2018 / 23:26

  Vi borde också börja med telefonförbud vid middagsbordet, så himla bra grej!

 4. 28 januari, 2018 / 23:52

  men ja håller med va mysigt med den fina dukningen o maten såg god ut va härligt

 5. 29 januari, 2018 / 09:18

  Åh vad mysigt och så himla fin dukning 😀 Kramis

 6. 29 januari, 2018 / 11:44

  jag älskar också det. Mina två bästa tjejkompisar kommer på enkel måndagsmiddag hos mig ikväll. Enkelt av avslappnat. Det är en så fin sak att börja sin vecka med.

 7. 31 januari, 2018 / 17:19

  Håller med i allt detta om att umgås över något gott att äta och dricka =)… det är min själs lyckopiller! Mobilförbud har alltid varit no no hos min familj och är ett stort feting krav om man skall umgås med mig… att fota är en sak med sen vill jag inte se den jäkla telefonen i min närvaro!! FANTASTISKT fina bilder och stort cred för uppstyrningen på middagen<3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 februari, 2018 / 08:37

   Vi brukar alltid fotografera innan middagen men sen sitter vi och umgås. Jag har till och med börjat att stänga av nätet på min telefon för att inte vara uppkopplad så mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.