1   20
0   23
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27
2   22

Isabella x Stylein


Reklam | Detta inlägget är reklam för Ellos och innehåller en personlig rabattkod samt annonslänkar | Reklam

Isabella x Stylein klädkollektion finner ni hos Ellos

Jag har följt Isabella Löwengrip sen start då vi båda började blogga samtidigt. Idag följer jag henne inte på sociala medier men är det något som jag verkligen kan uppskatta när det kommer till Isabella så är det hennes sätt att klä sig. Jag tycker hon är en otroligt snygg stil och därför känns det så himla roligt att få presentera hennes samarbete med Ellos och modevarumärket Stylein.

Stylein grundades i New York 2001 av Elin Alemdar.

Tanken bakom samarbetet är att man ska kunna bygga upp en bra basgarderob. Något som jag ofta har bloggat om. Har du en bra bas i din garderob då är du set for life. Kollektionen faller mig helt i smaken! Wow så snygga plagg och behöver jag ens säga att jag fullkomligt älskar färgskalan?

Isabella x Stylein klädkollektion finner ni hos Ellos

Något som också är väldigt positivt är storlekarna.
XS till XXL

Nu till det absolut roligaste!
Med min personliga rabattkod 415425 så får ni 5% rabatt ytterligare på plaggen som redan har 40% rabatt. Det innebär att ni alltså får hela 45% rabatt vilket nästan är halva priset! Detta gäller nybeställningar av kollektionen fram till och med den 28 Februari.

Isabella x Stylein klädkollektion finner ni hos Ellos

Ullkappa New York / Kavaj Lyon / Polotröja Moscow / Kjol Paris / Pennkjol Barcelona

Isabella x Stylein klädkollektion finner ni hos Ellos

Ullkappa New York / Ullkappa New York / Kappa London / Kappa London / Byxor Florens

Isabella x Stylein klädkollektion finner ni hos Ellos

Klänning Vienna / Tröja Stockholm / Kavaj Lyon / Topp Monaco / Kjol Saint Tropez

Något som förmodligen inte har framkommit i mina egna outfits är att jag faktiskt älskar The classic look. Alltså företagsstilen som inkluderar kostymbyxor, kjolar, snygga blusar och en massa snygga ytterplagg kombinerat med ett par snygga boots och en designer väska. Jag känner mig mer sugen än någonsin på att utveckla min stil och garderob. Det betyder dock inte att min bohemiska sida kommer försvinna men det kan vara kul att ha fler alternativ i garderoben. Glöm nu inte att använda min rabattkod 415425 som tillsammans med de nedsatta priset ger er hela 45% rabatt på kollektionen.

Dela

4 Kommentarer

 1. 20 februari, 2020 / 12:47

  Jag gillar också Isabellas klädstil och kollektionen är jättefin! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2020 / 15:37

   Visst är den 😀 Vill ha så mycket från den 😀

 2. 20 februari, 2020 / 17:12

  Kolektionen är jättefin instämmer,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.