5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

I´m in love


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Black / White

I´m in love!
Jag är så himla glad att företag äntligen börjat tillverka såna här bh:ar. Jag bor i min bygel-bh för jag är så trött på allt som har med push-up att göra. Alla tjejer som jag talat med säger samma sak. Det första dom gör när dom kommer hem är att slänga av sig bh:n vilket jag tolkar som att man tycker det är obekvämt. Med såna här bh:ar så märker man knappt av att man har något på sig. Och det bästa med allt är att dom är så sjukt billiga! Vilken typ av bh föredrar ni? Det jag gillar med dessa är att det blir så fina detaljer om man under sommaren har en genomskinlig blus eller liknande.

I´m in love!
I´m so happy that more companies are finally making bras like this. I live in my bra that is like this because I´m so over push-up bras. All the girls that I´ve talked to say the same thing. The first thing they do when they come home is to take off their bra which makes me think that it is uncomfortable. With bras like this it feels like you are not wearing anything. And the best part is that they are so cheap!`What type of bra do you like to wear? The thing I also like with these is that they are a cute detail in the summer if you are wearing a transparent blouse.
Dela

6 Kommentarer

 1. 15 februari, 2017 / 15:53

  Snygga är de oxå!! Jag använder sällan bygelbh. Det blir utan vaddering och sportsbh.

 2. 15 februari, 2017 / 16:57

  åh såna är sååå sköna och såå snygga!!

 3. 15 februari, 2017 / 17:24

  Denna sorts bh älskar jag ??

 4. 15 februari, 2017 / 17:36

  Men ohh dessa var underbara. ja push up är ju snyggt, men ja lite oskönt ef ett tag

 5. 15 februari, 2017 / 17:46

  Jag har faktiskt slängt alla mina bygelbhar och kör nu enbart på modeller liknande de på bilderna, så fantastiskt mycket skönare ju!

 6. 15 februari, 2017 / 18:10

  Så fint!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.