2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Igår köpte vi en ny blombukett och jag älskar den

Igår köpte vi en ny blombukett och jag älskar den. Känns så somrig med alla de fina färgerna. Idag har jag haft fullt upp då jag har alla tre hundarna denna veckan. När jag kom hem från Melker så tog jag tag i disken, dammade, dammsög och snart är det tvättstugan som gäller. När jag var yngre så var jag fruktansvärt slarvig och stökig. Jag minns tiden innan Johan och jag blev sambos. Han höll på att bli galen på mig för i min runda säng låg det en dator, flera kameror, tallrikar, stora klädhögar, skor ja you name it. Idag är jag betydligt mer pedant även fast det kan ligga en och annan kamera i sängen haha. Vad hittar ni på idag?


Yesterday we bought a new flower bouquet and I love it. It gives me summer feelings with all the colors. Today I have had do much to do since I have all three dogs this week. When I got home from Melker, I took the dishes, dusted, vacuumed and soon it’s time for the laundry. When I was younger I was so messy. I remember the time before Johan and I became partnes that lived together. He was getting mad at me because in my bed there was a computer, several cameras, plates, big piles of clothes, shoes yes you name it. Today I´m so much cleaner but yes sometimes you can find a camera or two in our bed haha. What are you guys doing today?

Dela

20 Kommentarer

 1. 2 maj, 2017 / 18:05

  Sv: Åh tack , gud vilka fina bilder!<3

 2. 2 maj, 2017 / 18:43

  Åh såå fin, alltid härligt att ha blommor hemma!! 😀

 3. 2 maj, 2017 / 21:23

  BQ var rätt slarvig förr, men det har blivit mycket bättre =D. Så fin bukett

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2017 / 08:57

   haha jaa det kan ju ta lite tid det där 😉 xD

 4. 3 maj, 2017 / 08:40

  Åhh så fin bukett! Kram

 5. 3 maj, 2017 / 10:42

  Åh det är så fint med en bukett! Hoppas du får en fin dag, kram!

 6. 3 maj, 2017 / 20:02

  Så fin! Jag planterade lite blommor på balkongen idag 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 maj, 2017 / 09:26

   Men va mysigt 😀 Önskar att vi också hade balkong 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.