1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Idag har jag en kampanj för er som jag tror att ni


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Parfym / Ögonskugga / Kräm / Fuktighetskräm / Parfym
Parfym / Nattkräm / Mascara / Parfym / Ögonskugga

Idag har jag en kampanj för er som jag tror att ni kommer älska. Nu får ni 20% rabatt på alla parfymer, hudvårdsprodukter och skönhetsprodukter för män och kvinnor! Shoppa lyxiga produkter från kvalitetsmärken som till exempel Lancôme, Shiseido, Clarins, Nuxe, Gucci och BOSS. Minsta köpbelopp är 499 kronor. Erbjudandet gäller produkter märkta med SAVE20. Använd koden SAVE20. Slutar på söndag! Jag har blivit helt förälskad i Montazamis parfym. Den doftar helt amazing. Tråkigt bara att den inte fanns med i denna kampanjen för då hade jag köpt den direkt. Jag köper väldigt sällan smink då jag får så mycket via pressutskick.


Today I have a campaign for you that I think you will love. Now you get 20% off all perfumes, skin care products and beauty products for men and women! Shop luxury products from quality brands such as Lancôme, Shiseido, Clarins, Nuxe, Gucci and BOSS. The minimum purchase price is 499 sek. The offer applies to products marked with SAVE20. Use the code SAVE20. Ends on Sunday! I love Montazamis perfume. It smells amazing but sadly they did not have it in this campaign. I rarely buy makeup because I get a lot trough press release.

8 Kommentarer

 1. 30 juni, 2017 / 10:39

  åh jag har tänkt köpa den från marc jacobs såå länge hah!

 2. 30 juni, 2017 / 12:30

  Är du medlem någonstans för att få hem pressutskick eller hur går sånt till? Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juli, 2017 / 18:07

   Nej jag blir kontaktad av olika PR företag 🙂

 3. 30 juni, 2017 / 13:32

  Ohh vilka spännande tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.