3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Idag har jag en fotografering inplanerad

Denna veckan har gått så himla fort. Jag har varit fullbokad hela dagarna och idag har jag en fotografering inplanerad. Är lite nervös då jag vet vad jag vill ha men eftersom att jag aldrig fotat par tidigare så vet jag inte riktigt hur jag ska få dom att ge mig den känslan jag är ute efter. Men det kommer säkert gå bra.

I helgen ska vi åka ut till Öresjö då jag lovat Johans farmor och farfar att klippa ner deras äppelträd. Känner mig lite som Mandelsmanns när jag står där ute och arbetar haha. Sen måste vi fota en massa material så det blir ingen ledig stund för mig. Borde även få min nya dator denna veckan. Som jag längtat!


This week has gone by so fast. My days have been fully booked and today I have another photoshoot. I am a bit nervous because I know what I want but I have never photograph couples before so I don´t know how I´m gonna get them to give me that feeling that I´m after. I´m sure it´s gonna go fine.

This weekend we´re going out to Öresjö because I promised Johan’s grandmother and grandfather to cut down their apple trees. Feeling a little like Mandelmanns when I stand out there and work haha. We also have to photograph a lot of material so there will be no free time for me. I also hope that I will get my new computer this week, can´t wait!

Dela

10 Kommentarer

 1. 6 april, 2017 / 09:14

  Du är så duktig på att fotografera så det kommer bli grymt! Kram på dig och hoppas att du får en bra dag.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2017 / 10:24

   Ja jag saknar deras program så mycket 🙁

 2. 6 april, 2017 / 13:35

  Hopps fotograferingen går bra ?

 3. 6 april, 2017 / 14:42

  Mums med äggmackor 🙂 lycka till idag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.