2   15
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Idag fyller vårat lilla hjärta 12 år

Idag fyller vårat lilla hjärta 12 år. Tänk att jag endast var 14 år gammal när jag fick Bonzo. Vi köpte honom av en klasskompis så jag fick träffa honom när han nästan var nyfödd. Minns att jag tyckte han var så himla tråkig för det enda han gjorde var att sova med tungan utanför haha. Eftersom att det är hans dag så tänkte jag dela med mig av några roliga saker som Bonzo gör.
/
Today our little heart is turning 12 years old. I was only 14 years old when I got Bonzo. We bought him from a class mate so I got to meet him even before he open his eyes. I remember that I thought he was boring because he was always sleeping with his tongue out haha. Today is his big day so I wanted to share some funny facts about him.

Bonzo pratar väldigt mycket. Man kan ha långa konversationer med honom. När jag säger åt honom att gå och lägga sig och han har en attityd (detta är en hund med lika mycket personlighet som sin mamma) så brukar han käfta emot. Desto argare jag låter desto argare låter han.
/
Bonzo talks a lot. You can have long conversations with him. When I tell him to go to bed and he don´t want to he gives me attitude. He has just as much personality as me and the angrier I get he´s just the same. 

Han har inget tålamod (precis som jag). Blir det rött ljus när vi sitter i bilen så blir det ett jävla liv på honom. Samma sak som vi är ute och fotograferar. Efter ett tag blir han så irriterad på oss att han antingen börjar gräva stora hål i marken eller så börjar han prata en massa, nästan som att han säger att vi ska snabba oss.
/
He doesn’t have patience (just like me). If we are in the car and the light turns red he gets so upset and mad haha. The same thing when we are shooting pictures. After some time he thinks it´s super boring and starts digging in the ground or starts talking to us like he is saying that we need to get done.

Varje dag med honom ser jag som en gåva. Han har fått vara med om två stora operationer och lever idag med godartade tumörer och artros. Även fast han är pigg och glad så vet jag att han inte kommer finnas här för alltid. Han har funnits vid min sida i nästan halva mitt liv och kärleken jag har till honom går inte att jämföra med något annat. Han är mitt allt ♥
/
Everyday that I get with him is a gift. He have had two big surgery and is living today with good tumors and arthritis. He has so much energy and is happy but I know that he wont be here forever. He has been by my side almost half my life and the love I have for him can´t be compared to anything else. He is my everything ♥

26 Kommentarer

 1. 10 maj, 2017 / 07:30

  Så himla söt och stort grattis till Bonzo! <3 Kramis

 2. 10 maj, 2017 / 07:59

  Han är så fin! Grattis på hans dag! Kram

 3. 10 maj, 2017 / 09:16

  Awe jag som hela tiden trott att han är en valp haha

  • dixiwonderland
   Författare
   11 maj, 2017 / 10:51

   Haha du är inte ensam om att tro det men nej han är en gammel surgubbe xD

 4. 10 maj, 2017 / 09:43

  Han är så fin och fint du beskriver honom, så goo han verkar vara lilla pratkvarnen =D. Det bultar i mitt mattehjärta <3

 5. 10 maj, 2017 / 10:54

  Åh så fina bilder!

 6. 10 maj, 2017 / 10:59

  Han är supersöt <3 Djurtungor tycker jag är det gulligaste som finna haha x) Roligt att läsa om honom. Jag fick tårar i ögonen när jag läste det sista… Hälsa honom grattis från mig 😀

 7. 10 maj, 2017 / 11:56

  Åh herre….. Så söt!! 😀

 8. 10 maj, 2017 / 13:08

  Vilken finis! Mitt hjärta (en katt) blir 13 nu i maj. Helt galet! <3

 9. 11 maj, 2017 / 15:32

  så himla söt! och jättevackra bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.