1   17
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

I Januari månad donerar jag pengar till The Ocean Cleanup

I Januari månad donerar jag pengar till The Ocean Cleanup

Som jag berättade i detta inlägget så vill jag varje månad donera pengar till välgörenhet. Nu i Januari så har jag valt att donera pengar till The Ocean Cleanup. Första gången som jag hörde talas om The Ocean Cleanup var när Mr Beast gjorde en video tillsammans med dom. The Ocean Cleanup är en ideell miljöingenjörsorganisation baserad i Nederländerna. Som utvecklar teknik för att utvinna plastföroreningar från haven och fånga upp den i floder innan den når havet. Organisationen grundades av Boyan Slat 2013.

The Ocean Cleanup

Jag följer deras Youtube kanal och arbetet som de gör är helt amazing. Jag är så grymt imponerad över tekniken som de har utvecklat för att fånga upp så mycket skräp utan att skada alla djuren som lever i sjöarna och haven. Det arbetet som de utför är så otroligt viktigt. Och de har insett att för att vinna kampen mot all skit som vi släpper ut i haven så behöver man börja redan vid sjöarna. Det finns en massa bra och inspirerande videos på deras Youtube kanal. Mer information som ni kan läsa er till via hemsidan.

I Januari månad donerar jag pengar till The Ocean Cleanup

Jag ser så mycket fram emot att se vad de kommer göra under 2024. Om du känner att du också vill donera till denna viktiga organisationen så gör du det enklast här. Tänk på att ändra till One-Time om du endast vill donera din summa en gång och inte varje månad. De gör en så enormt stor skillnad för vår planet. Det går inte att ta in hur mycket skräp som finns i våra hav. Detta påverkar hela vårt ekosystem därför är det så viktigt att stötta organisationer som gör skillnad.

2 Kommentarer

  1. 5 januari, 2024 / 11:50

    Vilken fin tanke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.