6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Hur peppade är ni inför lanseringen av Biancas sminkmärke Caia

Ni vet när saker inte alls blir som man tänkt sig!

Jag såg så mycket fram emot att fotografera outfits idag men jag får helt enkelt inse att utan kajal och eyeliner så ser jag väldigt trött ut på bilder. Mitt hår som jag hade lockat på ett annat sett blev inte alls bra vilket resulterade i att jag gav upp. Sen hatar jag att fotografera flera looks samtidigt för jag upplever verkligen att det aldrig blir bra. Men några bra bilder blev det så helt bortkastat med tid var det inte. Man lär sig av sina misstag. När vi kom hem så gjorde jag varm choklad men naturligtvis så skulle min mugg bli helt misslyckad. Ni kommer få se detta i Söndagens vlogg för er som är sugna.

Nu ikväll ska jag redigera klart Söndagens vlogg. Har även ett samarbete som jag måste börja arbeta på. Min sambo jobbar över så det blir en sen middag för oss ikväll. Vet inte vad vi ska äta heller men vi handlade igår så det finns nog något mumsigt som jag kan slänga ihop. Nu ikväll väntar även ett nytt avsnitt av Wahlgrens Värld.

Hur peppade är ni inför lanseringen av Biancas sminkmärke Caia?

Jag tycker det ska bli riktigt kul. Ska bli spännande att se vad det är för produkter som kommer lanseras. Av det jag har sett så verkar det vara ögonskuggor vilket jag älskar. Men jag tror att det även kommer mer. Om inte priserna kommer vara för höga så ska jag absolut försöka beställa hem en del för att testa och recensera. Har verkligen hamnat i en skönhetsperiod där jag bara vill köpa skönhetsprodukter.

20 Kommentarer

 1. 1 november, 2018 / 20:14

  Så spännande 😀

 2. 1 november, 2018 / 21:06

  är såååå peppad

 3. 1 november, 2018 / 22:14

  Tycker också att det ska bli spännande!!! Men precis som du sa beror det lite på priserna också, hoppas de är rimliga 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 november, 2018 / 09:00

   Jag tror det kommer vara lite dyrare priser då Bianca verkar gilla smink som kostar en del. Sen av det som man såg i Wahlgrens Värld igår så verkar produkterna produceras i Europa och då lär tillverkningen kosta mer.

 4. 2 november, 2018 / 09:27

  Men jaaaaa! Är SÅ TAGGAD!! Woop woop woop! Kram fina <3

 5. Maria
  2 november, 2018 / 11:22

  Måste fråga var din fina tröja kommer ifrån?😁

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2018 / 12:31

   Den kommer från H&M 😀 Köpte den när vi var i Varberg. Hoppas att du hittar den för den är så mysig 😀

 6. 2 november, 2018 / 20:13

  Jag är inte peppad. Visste inte ens att hon ska släppa ett eget sminkmärke. Så bra koll har jag….

 7. 2 november, 2018 / 23:38

  Visste faktiskt inte om det o h det är ju finfina bilder

 8. 4 november, 2018 / 09:12

  Ska bli sååå kul att se vad hon lanserar och vad det är för kvalitet 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 november, 2018 / 10:39

   Ja det ska bli riktigt spännande 😛

 9. 4 november, 2018 / 10:15

  Jättefina bilder på dig!

 10. 4 november, 2018 / 16:49

  fin töja vart är den köpt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.