3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Hur man gör en egen midsommarkrans

Hur man gör en egen midsommarkrans

Mitt bästa tips är att googla för att se vad för typ av krans du tycker om. Mängden blommor skiljer sig beroende på vad för typ av krans du vill göra. Jag ville att min skulle se bohemisk ut så jag att köpa mycket brudslöja och blad då jag tycker det är så fint. Sen valde jag tre sorters blommor som gick bra ihop men som också skiljde sig ifrån varandra.
/
My best tip is to google to see what kind of wreath you like. The amount of flowers differs depending on what type of wreath you want to make. I wanted my to look bohemian so I bought a lot of small white flowers and leaf because I think it’s cute. Then I chose three kinds of flowers that went well together, but that also differed from each other.

Det du behöver är en kransform, blomtråd och blommor av ditt val.
/
What you need is a wreath shape crown, flower wire and flowers of your choice.

Jag valde att köpa en färdig krans och sen klippa bort blommorna så att jag kunde använda den som bas. Jag valde även att köpa en krans där man kan ändra storleken vilket jag rekommenderar eftersom att man då kan få den perfekt för sitt huvud.
/
I chose to buy a finished wreath and then cut the flowers off so that I could use it as a base. I also chose to buy a wreath where you can change the size which I recommend because you can make it perfect for your head.

Det finns olika sätt att sätta i blommorna men jag valde att ta varje blomma för sig. Tog jag tex en ros så satte jag sedan de gröna bladen efter sen brudslöja för att sedan påbörja med nästa blomma. Man får helt enkelt testa sig fram för att se vad som blir snyggast. För att vara min första krans så är jag super nöjd med resultatet. Fick så himla många fina komplimanger.
/
There are different ways to put the flowers but I chose to take each flower separately. I took a rose, then put the green leaves after the small white flowers and then start with the next flower. You simply have to try out to see what’s works the best for you. To be my first wreath, I´m very pleased with the result. Got a lot of compliments for it.

32 Kommentarer

 1. 25 juni, 2017 / 12:42

  Sånt roligt inlägg och tips!!! 🙂

 2. 25 juni, 2017 / 13:14

  Blev superfin krans och så snygg du vart i den, samt smart att ta en köpekrans som bas

 3. 25 juni, 2017 / 14:50

  Vad duktig du är och kransen blev jättefin! 😀 Kramis

 4. 25 juni, 2017 / 15:46

  Såå fin krans! <3

 5. 25 juni, 2017 / 15:51

  Vilka fina kransar! Tack för tipsen!

 6. 25 juni, 2017 / 16:35

  Fin krans!<3

 7. 25 juni, 2017 / 20:31

  Vilket roligt inlägg! Jättebra tips! Kram

 8. 25 juni, 2017 / 21:00

  Asså wow den blev ju såå fin!! ??

 9. 25 juni, 2017 / 22:22

  Så bra tips, och vad fin den blev!! 🙂

 10. 25 juni, 2017 / 22:45

  Bra tips och hur fin som helst!

 11. 26 juni, 2017 / 07:41

  Wow, underbar krans verkligen! Passade dig super 😀

 12. 26 juni, 2017 / 08:16

  Så otroligt fin du är <3
  Tack för tipsen om hur man gör, blev ingen i år men nästa ska jag göra till mig och tjejerna 🙂
  Kram fina och ha en toppen dag

  • dixiwonderland
   Författare
   26 juni, 2017 / 09:16

   Ja det får du göra 😀 Så himla kul. Jag kommer absolut göra fler trots att det inte är Midsommar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.