0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Hon är en så otroligt fin vän

Nu är mitt födelsedagsfirande slut. Igår kväll gick jag och Ann-Sofie ut och åt middag på Buddys och det var så himla mysigt. Jag går aldrig ut på kvällarna men det var kul att få sitta där och prata ikapp. Jag fick ett så himla fint halsband av henne i födelsedagspresent men jag hann knappt öppna kortet innan tårarna kom.

Jag har känt Ann-Sofie hela livet. Vi träffades när vi var 6 och 7 år gamla. Jag minns än idag hur ledsen jag var när hon flyttade. Kommer ihåg hur jag cyklade ner till hennes gamla lägenhet och stod där utanför fast att hon inte bodde kvar. Vet också hur glad jag blev när jag träffade henne på bussen på väg till skolan flera år senare och hur vi sedan fick kontakt igen då hon köpte sin balklänning i bröllopsbutiken där jag jobbade. Sen dess har vi hållit kontakten något som jag är otroligt tacksam över. Hon är en så otroligt fin vän och jag älskar henne något enormt ♥

Now my birthday celebration is over. Last night me and Ann-Sofie went out for a dinner at Buddys and it was so cozy. I never go out in the evenings but it was fun and we had a lot to talk about. I received a beautiful necklace as a birthday gift but I only open the card and started to get tears in my eyes.

I have known Ann-Sofie my whole life. We were 6 and 7 years old when we first met. I still remember how sad I was when she moved away. I used to take my bike over there and just stare to her old apartment even if she did not live there anymore. I remember how happy I was that early morning on the bus several years late when she said hi to me. There was no internet at that time but when she was going to her prom she bought her dress at the wedding store where I worked and since then we have stayed in contact. She is a beautiful friend and I love her so much ♥
Dela

14 Kommentarer

 1. 5 oktober, 2017 / 10:11

  Men åh vad tårögd jag blev och så fint skrivet om din vän! <3 Kramis

 2. 5 oktober, 2017 / 10:20

  Det är såna vänner man ska ta vara på! <3 Verkar som att ni har haft det jättetrevligt. 🙂

 3. 5 oktober, 2017 / 10:34

  Vilken mysig födelsedagsmiddag med bästis ??kram

 4. 5 oktober, 2017 / 11:14

  Vad fint att ni hittade varandra igen!

  • dixiwonderland
   Författare
   6 oktober, 2017 / 09:48

   Ja! Är så himla glad och tacksam över det 😀

 5. 5 oktober, 2017 / 15:53

  Så härligt, henne får du hålla hårt i!

 6. 5 oktober, 2017 / 21:00

  åå så mysigt!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.