3   28
2   19
0   29
0   23
1   22
1   21
5   34
2   28

Heart Evangelista

Ingen kan ha missat att jag har legat hemma sjuk den senaste veckan. Men fördelen med att vara sjuk (okej det finns absolut ingen som helst fördel, det har varit hell on earth to be honest). Men jag spenderade många timmar framför Youtube. Ovanligt I know. Jag har kanske inte har pratat så mycket mode de senaste men det är fortfarande något som jag älskar. Jag blir så inspirerad av människor som kan mycket om mode men som också klär sig i dyra märken som jag aldrig kommer ha råd med. Det är en speciell elegans kring de kläderna.

Under min förkylning så hittade jag Heart Evangelista. Hon är en filippinsk skådespelerska, TV-värd, influencer, konstnär och socialite. Otroligt vacker men det som jag verkligen fastnade för var hennes underbara personlighet. Jag hittade Heart i klippet här under som Harper’s BAZAAR hade gjort. Det är från 15 Augusti 2018 och heter These Are The Real ‘Crazy Rich Asians’.

Efter att ha sett klippet så blev jag väldigt nyfiken och hittade både hennes youtube kanal och hennes instagram. Är helt besatt av hennes youtube kanal. Hennes videos är så himla bra filmade och man kan inget annat än att älska hennes personlighet. Jag kan verkligen rekommendera att ni ger henne en chans. I videon här under så visar hon sin garderob som utan tvekan är värd flera miljoner kronor då hon har en stor samling av Hermes väskor.

Dela

8 Kommentarer

 1. 9 juli, 2019 / 18:09

  Vad kul att du tipsar och henne måste jag kolla in! 😀 Kramis

 2. 9 juli, 2019 / 19:41

  Wow vilken häftig garderob hon hade! 😀
  Krya på dig <3

 3. 9 juli, 2019 / 19:48

  Har aldrig sett eller hört om henne faktiskt, men får kanske ta och kika in! 😀

 4. 10 juli, 2019 / 13:49

  Tycker också sånt är grymt intressant! Kan inte få igång klippen nu med mitt dåliga internet haha men jag ska lägga det på minnet tills jag kommer hem! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.