1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Har fått flera kommentarer från er läsare att ni tycker


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / KlänningKlänning / Klänning / Blus / Blus
Det får bli en senare uppdatering än vanligt idag. Jag var helt slut efter gårdagen så sov till 08:30.
Ni som följer mig på instastories vet vad jag hade för mig.

Igår beställde jag denna klänningen. Har fått flera kommentarer från er läsare att ni tycker jag har mycket klänningar och det är klart en definitionsfråga. Jag tycker inte att jag har mycket klänningar men om någon kanske bara har tre i sin garderob så kan jag förstå att man tycker att jag har mycket. Sen så är bloggen mitt jobb och eftersom att en stor del av den handlar om mode så ingår det i mitt jobb att uppgradera min garderob. Det betyder dock inte att jag slutar använda något bara för att det är gammalt. Jag tycker det är lika viktigt att ni ser att jag återanvänder mina kläder som när jag visar nya. Sen till skillnad från de stora bloggarna så köper jag alla mina saker själv. Många får pressutskick som dom visar upp eller så har dom stora samarbeten med företagen och det har tyvärr inte jag. Det är dock mitt mål med bloggen att kunna jobba med företagen på de sättet.


Yesterday I bought this dress. Have received several comments from your readers that you think I have a lot of dresses and that is clearly a definition question. I don`t think I have a lot of dresses but if someone maybe only has three in their wardrobe, I can understand that you might think that I have a lot. Because the blog is my job and because a lot of it’s about fashion, it’s part of my job to upgrade my wardrobe. However that does not mean that I stop using something just because it’s old. I think it’s equally important that you see that I reuse my clothes like when I show new ones. Unlike the big blogs I buy all my stuff myself. Many bloggers go to show rooms and pick out what they like or they do big collaborations with brands. That is my goal with my blog to work with companies in that kind of way.

 

30% rabatt på NLY TREND
Giltig t.o.m 2 Juni, använd koden TREND

Dela

10 Kommentarer

 1. 30 maj, 2017 / 13:07

  Äsch, man kan väl ha hur mycket klänningar som helst!? 😀

 2. 30 maj, 2017 / 13:12

  Fina klänningar 🙂 Själv är jag ingen klänning person, tycker alltid det är finare på andra än mig själv *haha*

  • dixiwonderland
   Författare
   31 maj, 2017 / 09:31

   Jag kan inte tänka mig ett liv utan klänningar 😀

 3. 30 maj, 2017 / 14:25

  Så fin klänningar du visar upp och man får ha hur många klänningar man vill så det så, hehe

  • dixiwonderland
   Författare
   31 maj, 2017 / 09:30

   Ja, jag tror inte personerna i fråga menade något negativt i det dom sa 🙂

 4. 30 maj, 2017 / 14:36

  Jag gillar att du visar mycket klänningar och hoppas att du får ett grymt samarbete en dag! <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.