0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Hanna har släppt sin tredje kollektion för Nakd


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Hanna har släppt sin tredje kollektion för Nakd. Jag bloggade om hennes tidigare kollektion och jag måste säga att tjejen har talang! Tycker hon gör fina plagg som funkar för många. Denna kollektionen är min favorit av de som hon skapat. Otroligt härliga plagg som jag tror man kommer få mycket användning för i sommar.

Playsuit / PlaysuitPlaysuit / PlaysuitPlaysuit

Jag tycker dessa fem är så himla fina. De första två föll jag lite extra för. Väldigt fina i designen och sen älskar jag spetsen som ligger över. Plaggen finns i storlek 32 till 42 men det gäller att vara riktigt snabb för flera av dom har sålt slut i flera storlekar. Om din storlek är slut så rekommenderar jag att du signar upp dig så att du får ett mail när din storlek kommer in igen.

Klänning / KlänningKlänning / KlänningKlänning

Fem klänningar som kommer vara helt perfekta att bära nu i sommar. Off shoulder är förmodligen en trend som kommer hålla i sig i många år men jag älskar det. Tycker det är roligt att hon valt att göra vissa av klänningarna som de två till höger, att det endast hänger ner vid en axel. Det tycker jag känns lite nytänkande. Dessa är verkligen de perfekta vardagsklänningarna och jag tror dom kommer sälja som smör. Speciellt då man lätt kan gå från vardag till fest med dom genom att bara styla om dom lite.

Har ni någon favorit från kollektionen?
Och vilken av kollektionerna tycker ni bäst om?

16 Kommentarer

 1. 21 februari, 2018 / 09:55

  Åååh vad fina! Älskar playsuitsen!

 2. 21 februari, 2018 / 10:02

  Så himla snyggt och Hanna har verkligen talang! 😀 Kramis

 3. 21 februari, 2018 / 11:03

  Söta, de blommiga är en favorit!

 4. 21 februari, 2018 / 13:08

  Så himla snygga plagg 🙂

 5. 21 februari, 2018 / 14:33

  Så mycket snyggt<3

 6. 21 februari, 2018 / 17:51

  Åå älskar!! 🙂 har lite svårt för playsuit,men de är väldigt fina!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2018 / 08:38

   Det har jag också, men fina är dom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.