0   11
2   31
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Han är hemma igen

ceasarsallad på strandgatan trollhättan

Tidigare i veckan var jag ute och åt en god lunch med min bestie. Ovanligt tänker ni haha. Men saken är den att jag försöker hålla rätt hårt i mina pengar om vi bortser från alla nya växter som har fått flytta in. Förutom att köpa växter så tycker jag det är så himla roligt att investera mina pengar på börsen och se dom växa. Som jag har nämnt för er tidigare så får jag ingen tjänstepension som egenanställd utan det är något som jag måste spara på egen hand. Jag har även varit inne och ändrat i min premiepensionen då jag känner att jag har såpass bra koll på vilka fonder som är värda att investera i. Är glad att min bestie har detta som intresse också. Vi tipsar varandra om nya aktier/fonder som vi hittar samt peppar varandra.

influencer
krämig räksallad på strandgatan trollhättan

Min sambo kom hem från Österrike i Torsdag. Behöver jag ens säga hur glada vi är över att ha honom hemma? Jag har inga problem med att vara ensam men naturligtvis kändes det tomt utan honom. Har inte haft den energin som jag önskat men jag lyckades få städat undan på några ställen som jag ville få mer hemtrevliga. Idag tror jag inte att vi har några större planer. Får ta dagen som den kommer med andra ord. Imorgon ska Bonzo på rehabsim igen och sen ska vi åka och fira hans farfar som har fyllt år.

morotskaka på strandgatan trollhättan
Dela

2 Kommentarer

  1. Hej
    10 februari, 2020 / 15:34

    Jobbar du bara som egenanställd? Vad hände med ditt andra jobb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.