3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Got2b Happy Hour Hairspray

Innehåller reklamlänkar för Eleven.se
Got2b Happy Hour Hairspray

Jag använder hårspray i stort sett varje dag. Främst för att hålla alla små fjun på plats då jag har mitt hår uppsatt större tiden av min vakna tid. Men att hitta en bra hårspray är alltid lättare sagt än gjort. Under åren har jag testat så otroligt många olika hårsprayer från olika märken. Men nu verkar jag ha hittat en sån lever upp till alla mina förväntningar och som dessutom gör jobbet som den utlovar.

Got2b Happy Hour Hairspray

Got2b Happy Hour Hairspray

När jag var ett emo kid så använde jag Glued Blasting Spray. Men precis som namnet säger så blev håret som stelt klister. Jag vill ha en hårspray som håller håret på plats utan att det blir stelt. När jag köpte Got2b Happy Hour Hairspray så hade jag aldrig sett eller hört talas om den tidigare. Men efter idag så borde alla prata om den! Den finns här om du är nyfiken. När det kommer till styrka så ligger sprayen på nivå 5 av 6. Men till skillnad från Glued Blasting Spray så upplever jag inte att håret blir stelt efter användning. Den har en väldigt god doft av vanilj utan att det blir för mycket. Den är enkel att borsta ur och håret håller sig på plats hela dagen. Den skyddar även håret från att torka ut vilket är ett stort plus.

4 Kommentarer

 1. 8 februari, 2024 / 19:45

  Alltid på jakt efter bra hårspary! Jag använder Loreals just nu och är välidgt nöjd 🙂

 2. 8 februari, 2024 / 21:24

  De ska ju också ha en galet bra ögonbrynsgel som jag är sugen på att testa! Eller typ glue som folk använder som ögonbrynsgel!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 februari, 2024 / 14:00

   Det hade jag helt missat, du får återkomma med vad du tyckte 😀

 3. 9 februari, 2024 / 03:57

  Åh, fint tips!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.