1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Gilan Design


Detta inlägget är i annonssamarbete med gilandesign.com

När det kommer till inredning så är det inte min starkaste sida. Jag vet vad jag tycker om men jag har jätte svårt för att se ett rums potential. Jag blir alltid lika imponerad av personer som har möjlighet att se förbi väggarna och skapa en mysigt och vackert hem. Under 2018 så har man kunnat läsa på flera profilers sociala medier att de har använt sig av inredare och jag älskar att den möjligheten finns då jag själv inte är så bra på det.

Gilan Design är ett inredningsföretag grundat 2015 av Johanna Gilan, certifierad inredare och homestyling-konsult. Med i företaget finns även Anne-Lie Ek, inredare och visual merchandiser.

Tjänsterna som Gilan Design erbjuder

 • Konsultation
 • Inredningshjälp
 • Homestyling
 • Inredningsuppdrag
 • Mäss – och eventdekor
 • Workshop

Är man en person som jag själv som inte kan speciellt mycket så är det skönt att kunna anställa ett företag som har ett stort utbud. Det sista man vill är att behöva anställa flera olika företag inom samma område. Jag tycker om när saker är så enkla som möjligt och kan jag få all den hjälpen som jag behöver från ett och samma företag som Gilan Design då kommer det göra att jag sparar både tid och förmodligen pengar.

Jag tycker denna före och efterbilden är helt otrolig. Jag själv hade aldrig kunnat se potentialen som detta badrummet hade men tack vare otrolig kunskap och smak så gjorde Gilan Design ett fantastiskt jobb. Jag blir lika fascinerad varje gång jag ser en renovering där man förvandlat om ett helt rum i den omfattningen att man inte ens känner igen före bilden. På hemsidan så kan ni hitta flera olika före och efterbilder vilket är så himla roligt och inspirerande att se. Där finner ni även en blogg och naturligtvis deras kontaktuppgifter.

10 Kommentarer

 1. 25 oktober, 2018 / 19:43

  Men wow vilken skillnad på före och efter!! 🙂 Jag tycker det är sååå kul med inredning!!

 2. 25 oktober, 2018 / 19:53

  Wow vad snyggt! Och tack för dina fina ord, du har så rätt! 😍

 3. 25 oktober, 2018 / 20:08

  SÅ bra och kul tips på företag. 🙂 Jag tror att jag har lärt mig med åren, så nu kan jag se ett trångt utrymme och veta hur jag ska göra eller vad jag behöver för att byta känsla på rummet, men det är ju också så personligt med vad man tycker om för stil, grejer och färger 🙂 Det där badrummet var ju amazing!!! Och du, tusen tack för din fina kommentar på mitt inlägg, så glad att du glädjs så mycket åt mina framgångar <3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2018 / 09:19

   Hade aldrig kunnat tro att det var samma badrum! Tycker dom har gjort flera helt fantastiska förvandlingar 😀

 4. 25 oktober, 2018 / 21:02

  Jag är inte heller så bra på det där med inredning. Tycker det är svårt att se vilka möjligheter som finns i grejer.

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2018 / 09:18

   Tur att det finns företag som Gilan Design som kan hjälpa en 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.