3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Get out from the comfort zone


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Klänning / Kjol / Blus / Kjol / Blus / Klänning / T-Shirt / Klänning / Klänning

När jag var hemma och myste hos min bestie så satt vi och pratade om vårmodet. Vi båda känner att vi vill get out from the comfort zone och för många av oss betyder detta att undvika kläder som är i färgerna svart, vitt och grått. Jag vill använda mer färg och jag tänkte berätta lite mer hur jag tänker. När jag var 20 så ägde jag inga svarta kläder. Jag älskar färg och med tiden så blev jag fegare och ville smälta in. Alla plaggen i detta kollaget tycker jag man kan kan använda till vardags. Vi måste bli modigare när det kommer till färg, mönster och även typen av kläder som vi använder. Jag menar naturligtvis inte att man ska tvinga sig att ta på sig något som man inte tycker om men ibland måste man våga. Jag skulle bli så glad om jag gick på stan och såg en tjej komma i något av dessa plaggen. Hon skulle lysa upp hela gatan och jag tror det är typiskt oss i Norden att klä oss mycket i svart. Modet ser helt annorlunda ut i resten av världen. Inget är fel men av de jag läst från era kommentarer så befinner ni er i samma båt som jag. Jag hoppas att jag kan inspirera er till att våga köpa och använda något ni kanske inte tidigare hade köpt.

When I was and visit my best friend we sat and talked about spring fashion. We both feel that we want to get out of the comfort zone and for many of us this means avoiding clothes in the colors black, white and grey. I want to use more color and I was going to tell you a little more how I think. When I was 20, I did not own any black clothes. I love color and over time as I got older I didn´t want to stand out. All the garments in this collage I think can be used for everyday use. We must become brave when it comes to color, patterns and even the type of clothes we use. Of course, I don´t mean that you have to force yourself to wear something that you do not like, but sometimes you have to be brave. I would be so happy if I went to town and saw a girl come in one of these garments. She would light up the whole street and I think it’s typical of us in the Nordic region to dress in a lot of black. The fashion looks quite different in the rest of the world. Nothing is wrong, but of what I read from your comments, you find yourself in the same boat as I do. I hope I can inspire you to dare to buy and use something you may not have bought before.

20% rabatt på alla NLY BRANDS
Kod: EXCLUSIVE20

20% rabatt på klänningar

20% rabatt på Max Factor mascaror

Alla erbjudanden från Yves Rocher

Skor upp till 30% rabatt

Mid Season Sale Väskor

3 för 2 NAKD
Kod: NAKD3FOR2

12 Kommentarer

 1. 30 april, 2017 / 16:07

  Älskar klänningarna, det är så fint med färgglatt!

 2. 30 april, 2017 / 16:35

  Åh vad mycket snyggt och jag ska också försöka att våga med mera färg! <3 Kramis

 3. 30 april, 2017 / 20:52

  Så mycket söta plagg!! 🙂

 4. 30 april, 2017 / 23:43

  Önskar verkligen att jag vågade och kände mig mer bekväm i färg och mönster men det gör jag tyvärr inte. Men det är så snyggt verkligen! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2017 / 10:00

   Ja man ska ju absolut inte tvinga sig själv men kanske att du kan få in färg genom accessoarer, om du vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.