3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Funderat på att köpa är en robotdammsugare


Detta inlägget är i annonssamarbete med Robotexperten.se

Jag älskar att ha ordning och reda här hemma men att behöva städa varje dag ligger inte på topp. Under vintern så drar hundarna in så mycket skit för att inte tala om alla tassavtryck som blir då dom går i leran och sedan in. Att ha en diskmaskin är en ren lyx anser jag, speciellt eftersom att jag aldrig har haft en. Men något som jag har funderat på att köpa är en robotdammsugare.

Tid är något vi aldrig kan få tillbaka och något jag tror vi alla känner att vi har för lite av. Om nu möjligheten finns att ge oss mer tid varför inte ta den? Jag känner några som har en robotdammsugare och dom är väldigt nöjda. Robotexperten har ett stort urval av dammsugare. Dom kommer i olika färger och prisklasser. Det som hade varit det viktigaste för mig är naturligtvis att den är bra. Det finns inget värre än dammsugare som inte tar upp smutsen. Ljudet vet jag inte om man kan göra så mycket åt men det hade också varit en stor fördel om den är tystare än de vi har haft här hemma.

Hemsidan är väldigt enkel. Man har möjlighet att anpassa sitt val vilket gör det så mycket enklare att hitta den dammsugaren som man söker. Jag trodde inte att det fanns så billiga dammsugare som det gör vilket naturligtvis väcker mitt intresse. Nu bor vi lite väl litet för att skaffa en men flyttar vi skulle jag absolut överväga att kanske köpa en. Speciellt när jag kommer jobba så mycket mer. Frågan är bara hur Bonzo hade reagerat. Han hatar dammsugaren så det hade varit väldigt intressant. Tror inte att han hade varit lika glad som katterna som åker på dom haha.


Detta inlägget är i annonssamarbete med Robotexperten.se

10 Kommentarer

 1. 29 december, 2017 / 18:52

  Något som vi också är sugna på att skaffa, men känns som om allt hundhår kommer sabotera den hehe!! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2017 / 11:48

   Jag tror inte hundhår är något problem 😛

 2. 29 december, 2017 / 21:47

  Åh det skulle jag med vilja ha 🙂

 3. 30 december, 2017 / 01:35

  men tack snälla du behövs verkligen
  ja en så vore inte dumt men de är för dyra yvärr

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2017 / 11:47

   Dom finns i väldigt många olika priser. Jag trodde också att dom skulle vara dyra men jag hittade en för under 1000 kronor och det tycker jag är väldigt billigt 😛

 4. 30 december, 2017 / 09:20

  Bodde jag större hade jag också velat ha en robotdammsugare….. 😀

  Gott nytt år till dig finis! <3 Kram

 5. 30 december, 2017 / 11:18

  Lär nog köpa en sån förr eller senare när jag flyttar också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.