0   14
3   20
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35

Från hemmafru till företagare

outfit med kläder från zalando, free people och michael kors

Boots/Cafe Noir – Leggings/Zalando – Tröja/Free People – Väska/Michael Kors

Vilken rolig jobbvecka detta har varit! Jag har haft så många spännande mailkonversationer, samarbetena har trillat in och om det fortsätter så här resten av året då kan jag faktiskt andas ut lite. Känner mig så otroligt tacksam men också väldigt stolt över mig själv. Man får inte glömma att när jag var 22 år gammal så ville jag vara hemmafru. Idag driver jag flera företag och har samarbetat med närmare 500 olika företag, både svenska och utländska. Mina sociala medier växer i en tid då det är svårt att växa online för konkurrensen är så fruktansvärt stor. Jag har fått en helt ny kärlek till mitt arbete och jag vaknar alltid upp glad över att det är en ny jobbdag.

outfit med kläder från zalando, free people och michael kors

Det är lätt att glömma bort vart man startade. För många av oss tänker hela tiden framåt. Men jag försöker verkligen ta pauser och njuta av nuet. Har äntligen kommit igång med träningen igen och vilken skillnad det gör! Ni kanske minns att jag berättade att jag hade pajat ryggen på mitt tidigare jobb. 3,5 månad tog det innan all smärta försvann och vad var det som hjälpte mig? Träningen! Genom att träna så försvann smärtan och det blev som ett wake up call för mig.

Idag ska jag se till att skriva klart alla blogginlägg för veckan. Jag måste även spela in en video som ska upp nu på Söndag och den vill ni inte missa! Sen ikväll så ska mamma bjuda mig och sambon på middag. Ska bli riktigt mysigt och ett fint avslut på arbetsveckan och en härlig start på helgen.

outfit med kläder från zalando, free people och michael kors
Dela

6 Kommentarer

 1. 21 februari, 2020 / 19:34

  Du är grym, bra jobbat, du och din blogg är så värda det

 2. Pilly
  21 februari, 2020 / 20:23

  Alltså jag minns hur otroligt provocerade folk blev under din hemmafrutid haha! Also, både du och tröjan är to die for!!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2020 / 20:13

   HAHAHA jaa gud vilket drama det var xD Tack finaste <3

 3. Julia
  27 februari, 2020 / 19:54

  Enkel men snygg outfit!😃 vet du vad modellen på väskan heter alt. Länk? Så fin!!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2020 / 20:04

   Tack 😀 Det är en Michael Kors Hamilton XL. Den är dock över 6 år gammal så har väldigt svårt att tro att du kan hitta den som ny 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.