2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Första dagen på nya jobbet

Första arbetsdagen idag och det gick så himla bra. Jag trodde att jag skulle vara helt död nu när jag kom hem men faktiskt inte. Sov så himla dåligt i natt. Ni minns säkert hur det var första skoldagen. Hur mycket jag än försökte så gick det inte att somna. Gick upp super tidigt och hann till och med att äta frukost. Dagen har gått riktigt bra och jobbet är så himla roligt. Nu i början är det tusen nya saker som jag ska lära mig men jag tycker ändå att det gick riktigt bra för att vara min första dag. Under rasten när jag kunde kolla min telefon så fick jag sån fruktansvärd hemlängtan. Olivia som hjälper oss med både Ronja och Bonzo hade skickat bild på dom. Det är nog det svåraste med det nya jobbet. Att vara ifrån Bonzo, speciellt nu när han är så gammal samt sjuk. Men det hade gått bra så det känns väldigt skönt.
Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem så att vi kan äta middag tillsammans. Gjorde storkok igår så vi har matlådor för hela veckan. De räcker både till matlåda på jobbet och när vi kommer hem. Visste inte om jag skulle orka laga mat efter jobbet så passade på. Efter maten så måste jag fortsätta att arbeta för jag har två samarbeten som har deadlines. Nu är det verkligen mycket jobb för mig men det är bara denna veckan som jag arbetar 8 timmar. Nästa vecka skulle bli lugnare.
Dela

12 Kommentarer

 1. 14 oktober, 2019 / 17:57

  Vad roligt att det gick jättebra på din första arbetsdag och så söta bilder på vovvarna! <3 Kramis

 2. 14 oktober, 2019 / 21:51

  Vad skönt att första dagen gick bra!! Förstår verkligen att du får längtan efter Bonzo <3

 3. 15 oktober, 2019 / 09:27

  Men så roligt och härligt att första jobbdagen gick så bra och var rolig!! 😀 Förstår att du får hemlängtan efter sötnosarna, hade jag också fått haha!! :’D

  • dixiwonderland
   Författare
   19 oktober, 2019 / 10:26

   Ja man saknar dom allt men tiden går så fort på jobbet så det underlättar mycket 😀

 4. 15 oktober, 2019 / 09:53

  Men så kul att det kändes så bra!! 😀
  Goohundarna! <3

  Svar; Verkligen HELT sjukt hur folk resonerar i hästvärlden… Jag blir så less och nästan besviken för hur folk tänker…
  Mockar hage görs för att minska spridning av mask. Samt för trevnadens skull! 😀 kramiiis

 5. 15 oktober, 2019 / 14:46

  Sorkok är toppen, funkar alltid bra!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 oktober, 2019 / 10:24

   Ja så himla skönt att inte behöva laga mat 😀

 6. 16 oktober, 2019 / 22:17

  Åh så kul och höra att första dagen gick så bra och att det känns kul!! 😀 Hoppas det fortsätter så och jag säger STORT LYCKA TILL, underbart med nya lärdomar och att få fånga erfarenhet inom nytt område 🙂 Hejar på dig jämt! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 oktober, 2019 / 10:24

   Det har gått riktigt bra hela veckan 😀 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.