1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Försenad klänning | 20% rabatt på hudvård


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blommig / Blommig / Röd / Svart / Gul / Svart / Blå
Från och med nu och 24 timmar framåt får ni 20% rabatt på hudvård med rabattkoden FACE. Perfekt om ni behöver fylla på med något som tagit slut eller varför inte testa en ny produkt? Finns olika ansiktsmakser, puder, foundation, mascaror you get the point.

Jag har fortfarande inte fått min klänning från Nakd. Jag beställde den 3 Juli och den har inte rört på sig. Kundservice sa att Postnord blivit försenade och att det kan ta några dagar till men ärligt talat. Paketet skickades ut för en vecka sedan så vad håller Postnord på med? Fick 100 kronor som kompensation men jag tycker det är väldigt lite med tanke på vad jag betalade för klänningen och att det snart gått två veckor och paketet har inte rört på sig.


From now and 24 hours you get 20% discount on skin care with the code FACE. Perfect if you are low on something or want to try a new product. They have facial masks, powder, foundation, mascaras you get the point.

I have still not gotten my dress from Nakd. I ordered it on July 3th and it has not moved. The customer service said that it has been a delayed and that it can take some more days but honestly. The package was sent out one week ago but Postnord (Swedish dhl) are having some big problems so they don´t know when the dress are coming. I got 100 sek as a good will but I don´t think it will make up because soon it´s been two weeks and the packages has not moved at all. 

20 Kommentarer

 1. 13 juli, 2017 / 10:52

  Sååå fina klänningar!

 2. 13 juli, 2017 / 10:54

  Nej vad tråkigt att klänningen är så försenad och sånt är verkligen typiskt! Kramis

 3. 13 juli, 2017 / 11:52

  Åh så roligt med rabattkod<3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juli, 2017 / 10:29

   Ja då kommer du älska dagens inlägg 😉

 4. 13 juli, 2017 / 12:00

  trist att du inte fått klänningen ännu . men det är bra att du står på dig. konsumentmakt!!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juli, 2017 / 10:29

   Ja speciellt när dom tagit betalt. Börjar undra om klänningen ens är värd 550 kr 🙁

 5. 13 juli, 2017 / 13:46

  Men ååh vad drygt när paket fastnar….

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juli, 2017 / 10:28

   Ja det har ju inte ens lämnat deras lager 🙁

 6. 13 juli, 2017 / 14:57

  EH! Alltså vafan, det är ju helt vansinnig väntetid!? Helt sjukt.

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juli, 2017 / 10:28

   Ja det börjar bli tröttsamt 🙁 Idag har den fortfarande inte rört på sig.

 7. Anja
  13 juli, 2017 / 16:12

  Jag är med om exakt samma sak , har mailat na-kd flera gånger och får svar tillbaka att jag kommer ha mitt paket vilken sekund som helst och de har sagt 4 gånger så tröttsamt så det är absolut sista gången jag beställer från dem .

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juli, 2017 / 10:27

   Jag känner faktiskt lika dant 🙁 Har du kunnat spåra ditt paket och sett var det är någonstans? Mitt har ju inte ens lämnat Nakds lager 🙁 Ditt paket kanske också är påverkat i Postnords försening?

   • anja
    14 juli, 2017 / 11:28

    jo jag fick mail i onsdags av na-kd att postnord har föresningar och fick 100 kr som kompensation men ändå helt värdelöst kan jag tycka när de skriver på deras hemsida att leveranstiden är 2 dagar sen när det är stora bloggare i stockholm får de sina paket direkt whats up with that liksom , nej jag är så missnöjd så det blir inga beställningar från dem i fortsättningen. En annan gång fick jag vänta 10 dagar innan min beställning kom så det är inte första gången det händer

    • dixiwonderland
     Författare
     14 juli, 2017 / 12:12

     Åh då verkar det som att ditt paket är i samma klump av paket som mitt :/ 1-2 dagars leverans som står på deras hemsida gäller endast express leverans har jag fått till svar när jag ifrågasatt. Deras vanliga leverans är max 6 dagar vilket som verkligen överstigit nu. Jag känner samma frustration som du. Tycker det hade varit bättre om dom dragit av 100 kronor från priset man betalat än att ge en rabattkod. Om du vill/har tid får du gärna återkomma när du fått ditt paket. Jag kommer göra ett inlägg när jag får mitt 🙂 Ha en jätte fin dag, Kram

     • Anja
      14 juli, 2017 / 13:28

      Jo jag har fått ett mina paket för helt ärligt vill jag inte stödja ett sånt företag vilket du säkert förstår , sen hade jag beställt en rosa tröja men den har inte kommit får se när den kommer fram men blir retur på Båda för är så besviken och har sagt åt dem ett antal gånger . Koden jag fick funkade ju inte ens och jag får till svar att det inte gäller rea eller märkesvaror men jag använde koden på vanliga plagg och det funkade ändå inte helt värdelöst

     • dixiwonderland
      Författare
      14 juli, 2017 / 13:55

      Nej jag förstår dig verkligen 🙁 Tråkigt att det har blivit så för dig. Jag har inte fått svar på mailet jag skickade tidigare idag och vad jag kan se ligger paketet på exakt samma ställe som det gjort i 7 dagar nu…

 8. 13 juli, 2017 / 21:10

  Gud så tråkigt att klänningen inte har kommit än 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juli, 2017 / 10:24

   Ja nu börjar tålamodet ta slut. På måndag har det gått 2 veckor och paketet har fortfarande inte rört sig men ta betalt det har dom gjort -.-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.