3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

För mig är den inre skönheten lika viktig som den yttre


Detta inlägget är ett annonssamarbete tillsammans med ginos.se

För mig är den inre skönheten lika viktig som den yttre. Det är också därför jag gjort ett aktivt val med att visa mig osminkad på min instastories. För att visa mer av mig men också att jag inte alltid är sminkad. Sanningen är den att jag är mer osminkad än sminkad. Här hemma går jag jämt ut utan smink, när vi åker och handlar är jag osminkad. Främst för att jag tycker det är sjukt onödigt att jag ska lägga 40 minuter på att sminka mig endast för att åka till affären men också för att om jag skulle möta en bloggläsare så vill jag att den personen ska se att jag är precis som alla andra och har osminkad dagar med mjukiskläder.

Men jag älskar skönhetsprodukter och det är en del av mitt yrke. Testa nya produkter, lära mig mer om varumärken och att få chansen att samarbeta med företag som jag själv handlar hos och tycker levererar en grym service. Ginos startade som en frisörsalong på Södermalm i Stockholm men som idag har utvecklats till så mycket mer. Det som gör Ginos unikt är att dom levererar produkter till väldigt bra priser, ofta 30-50% lägre än hos konkurrenterna. Dom säljer bland annat hårserien från Maria Nila som jag fick hem i ett pressutskick för inte så länge sedan. Dom säljer produkter från många kända varumärken och erbjuder fri frakt vilket är något som jag alltid lägger mycket värde i.


Detta inlägget är ett annonssamarbete tillsammans med ginos.se

14 Kommentarer

 1. 21 oktober, 2017 / 10:22

  Du har så rätt! Vackra du! Kram

 2. 21 oktober, 2017 / 11:02

  Hade det tagit 40 minuter att sminka mig hade jag fan aldrig gjort det! Men jag snittar på kanske… 8 minuter, hehe 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   22 oktober, 2017 / 10:50

   Jag använder mellan 18-20 produkter så det tar tid 😛

 3. 21 oktober, 2017 / 11:03

  Hallådär igen, kommentaren jag just skickade lät typ som kritik kändes det som, men jag MENADE att du är så himla DUKTIG på att sminka!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 oktober, 2017 / 10:50

   Gullig du är men jag uppfattade inte alls kommentaren så haha :*

 4. 21 oktober, 2017 / 11:03

  Måste skriva det på en gång, haha, för jag slarvade med formuleringen kände jag >,<

  • dixiwonderland
   Författare
   22 oktober, 2017 / 10:50

   Nej nej så tolkade jag det inte alls 😛

 5. 21 oktober, 2017 / 13:39

  Det är verkligen härligt att gå osminkad och du är så himla fin! 😀 Kramis

 6. 21 oktober, 2017 / 14:50

  Älskar att sminka mig men jag går också osminkad till affären osv:) skönt att vila ansiktet ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.