14   37
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

FirstVet | Det är fruktansvärt när ens djur inte mår bra


Inlägget är reklam för firstvet.se och innehåller annonslänkar

2019 har varit ett av de jobbigaste åren för oss när det kommer till Bonzo. Det började med att vi märkte att han började kissa inne väldigt mycket. I början så trodde vi att det berodde på värmen och hans ålder men när det inte gick över så bestämde vi oss för att åka till veterinären.

Flera av er minns säkert denna videon där jag var helt förstörd. Jag är en person som alltid har hoppet in i det sista men ovissheten var så fruktansvärd att jag inte kunde sluta gråta. När provresultaten kom så visade det sig att Bonzo har början på njursvikt. Detta är en livshotande sjukdom och trots att Bonzo är 14 år gammal så är han så himla pigg för sin ålder. Därför kom detta beskedet som en stor chock för oss. Vi följde veterinärens råd och bytte foder till ett som är anpassat för hundar som har problem med njurarna. Nu är vi inne på andra påsen (12 kg) och kan se en stor skillnad i hans beteende. Han dricker mycket mindre vatten än tidigare och kissar knappt inne längre. Ibland sker det små olyckor men sen får man också ha hans ålder i åtanke.
Det är fruktansvärt när ens djur inte mår bra. Dom är våra familjemedlemmar och därför är det så himla bra att det finns appar som FirstVet. Kanske har man som vi ett djur som hatar att åka till veterinären? Bonzo började skaka så mycket bara när vi var på parkeringen utanför veterinären. Trots att vi inte hade varit där på över ett år. Att åka dit är något som vi endast gör om vi verkligen måste. Därför är det så bra att man via FirstVet kan få kontakt med en veterinär i sitt egna hem. Men det finns också många fler fördelar.
 • Du kan prata med veterinären i ditt eget hem
 • Prata via videosamtal
 • Gratis för alla med djurförsäkringar
 • Råd, behandling eller lokal remiss
 • Öppet alla dagar 07-24
Jag har registrerat oss då detta alternativet passar oss så himla bra. Sen har vi en bit att åka för att ta oss till veterinären samt att det ibland kan vara svårt att få bokat på en dag/tid som passar. Med appen så behöver jag inte tänka på det utan kan direkt få ställa de frågorna som jag behöver få svar på. Sen är det helt gratis om du har djurförsäkring så du har verkligen ingenting att förlora. Registrera dig nu direkt så är du förberedd ifall olyckan skulle vara framme.
Dela

2 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2019 / 09:17

   Ja fast han kommer ju aldrig bli frisk från detta tyvärr 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.