1   18
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

First Impresson | Makeup By Mario SurrealSkin Foundation

Innehåller reklamlänkar för Sephora.se
First Impresson | Makeup By Mario SurrealSkin Foundation

Jag har velat testa Makeup By Mario – SurrealSkin Foundation så himla länge. Och igår när jag skulle på event så var det ett perfekt tillfälle. Som jag har nämnt tidigare så var mina förväntningar enormt höga. Mario är ändå Kim Kardashians makeup artist sen 15 år tillbaka. Och tycka vad man vill om Kim men hon ser alltid så jäkla flawless ut i ansiktet.

First Impresson | Makeup By Mario SurrealSkin Foundation

Före | Efter

Resultatet är helt sjukt! Kolla hur otroligt naturligt den lägger sig men samtidigt täcker så himla fint. Jag har den ljusaste färgen SurrealSkin Foundation 2N och den passar mig perfekt. Den finns i hela 30 olika färger och så här står det om den på hemsidan: En foundation med luftgenomsläpplig lyster som enkelt blandas och byggs upp för att lysa upp huden med anpassningsbar, långvarig täckning.

Denna foundation framhäver hudens naturliga lyster. Med MoistureGrip™-teknologi återfuktar foundationen huden och glider lätt på för anpassningsbar täckning, lägg på lager eller behåll den ren. Den icke-komedogena formulan fungerar harmoniskt med puder eller krämer samtidigt som den bevarar sin ursprungliga färg.

Utvalda ingredienser:

  • Druvkärneolja och squalene från växtriket: Ger återställande fuktgivande egenskaper.
  • Förbättrande puder: Arbeta med hudens naturliga struktur för en jämn, förbättrad finish.

Information om ingredienser : Fri från parabener, formaldehyder, ftalater, mineralolja, retinylpalmitat, oxybenzon, stenkolstjära, hydrokinon, SLS och SLES sulfater, triclocarban och innehåller mindre än en procent syntetisk parfym. Den är också vegansk, glutenfri och inte testad på djur.

First Impresson | Makeup By Mario SurrealSkin Foundation

Jag tror att jag äntligen har hittat min foundation. Jag har testat så många olika märken och typer av foundations men har aldrig hittat en som smälter så fint ihop tillsammans med min hy. Den ligger i den högre prisklassen men om hållbarheten under dagen sitter, då hade jag kunnat betala det dubbla priset för denna. Den känns också så otroligt lätt! Nu när jag har den på mig så känner jag mig osminkad. Och då är jag en person som använder så många olika produkter när jag sminkar mig. Den får utan tvekan 10/10! Är du också sugen på att beställa hem den och testa så hittar du den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.