12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Fira goda nyheter med tårta från Ritz Konditori

Igår kom min bästis hit och vi gick direkt bort till Ritz för att köpa med oss lite tårta hem till mig. Under Mars månad har vi tre kalas så då gäller det att hålla lite extra hårt i pengarna eftersom vi ska köpa presenter till alla. Jag älskar Ritz, deras bakverk smakar himmelskt och är så prisvärda. Anledningen till varför vi köpte tårta (förutom att det är väldigt gott) var för att det just nu går väldigt bra för mig och det vill jag naturligtvis fira. Det kommer komma en massa spännande samarbeten framöver. Och det känns extra kul att jag ska jobba med ett företag som har butik inne i Femman Huset i Göteborg.

Idag har jag en del arbete vid datorn som måste göras klart innan helgen. Jag ska även gå och hämta Ronja och ta ut henne på en långpromenad. Tycker det är så himla härligt att vara ute och gå samtidigt som man lyssnar på poddisar. Nu det senaste har jag lyssnat på Therese och Zäta men ska jag vara ärligt tycker jag inte den är jätte bra. Funderar på om jag ska börja lyssna på Zara Larssons podd. Har ni tips så får ni gärna dela med er.


Yesterday my best friend came over and we went to Ritz to buy some cake. Now in Mars we have three birthday parties so I need to keep my money extra tight because I need to buy some birthday presents for everybody. I love Ritz, their cakes taste like heaven and they have a really good price on everything. The reason why we got cake (except that it is very good) is that I right now have so many exciting things going on regarding my blog and ofc we need to celebrate. Today I´m gonna sit here in front of the computer and work. I need to have a few things ready before the weekend. I´m also going to get Ronja. We always go there long walks and I love listening to a podcast. It makes the time go so much faster.

20 Kommentarer

 1. 3 mars, 2017 / 10:36

  Åh vad gott det där ser ut!

 2. 3 mars, 2017 / 11:54

  Tycker också det är mysigt att gå med ljud i lurarna, samt så mysigt och gott

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:12

   Ja men visst är det! Promenaden går så himla mycket fortare 🙂

 3. 3 mars, 2017 / 12:08

  Det där såg ju fantastiskt gott ut ?

 4. 3 mars, 2017 / 13:48

  Vad roligt att det går bra för dig och att du har fått nya spännande samarbeten! Självklart ska även sånt firas och ha en jättebra helg! <3 Kramis

 5. Mia
  3 mars, 2017 / 14:18

  Jag har själv funderat på att lyssna på den, men vad var det du inte tyckte var bra? 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 14:43

   Jag tycker den är väldigt rörig. De två första avsnitten är hemska så dom kan man hoppa över direkt. Jag hade önskat att dom haft 2-3 ämnen som dom pratar om i varje avsnitt istället för att dom pratar på om allt möjligt. Sen känns det väldigt flamsigt. Nu låter jag så sjukt negativ men jag hade förväntat mig att dom skulle diskutera på en djupare nivå. Det känns som att när dom väl kommer igång så byter dom ämne. Men lyssna och döm själv för du kanske har en helt annan åsikt än jag 🙂

 6. J
  3 mars, 2017 / 20:32

  Gud vad gott! Så viktigt att fira när det går bra i livet, det verkar du vara bra på dessutom, så bra egenskap. Men firar du endast när det går bra för dig? Aldrig läst ett i lägg där du firar någon vän eller dylikt.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 21:24

   Klart jag endast firar när det går bra för mig. Finns ju ingen anledning till att fira och vara glad för någon annans skull?

 7. 4 mars, 2017 / 07:09

  Men värsta lyxen ju 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.